HOW DARE HE?!

Tjennah!
I fredags så jobbade jag på STUK. Jag var ut i torsdags och då hade jag tydligen lovat restaurangcheferna att jag skulle banka 20k. Haha jo tjena, det mesta vi någonsin har bankat är 13k. (Förresten så hade jag supit bort min nolle-bricka också, men den hade hittats på ett ställe där jag inte ens visste att jag hade varit under kvällen xD menmen!). Ett tag under fredagen så hade jag inga 20-marker kvar. Så jag fick lov att stoppa spelet tills jag kunde få mer. Men vi bankade 10k kr i alla fall! Jag är fett nöjd! Men någon gång under året så ska jag tamejfan banka 20k!!! Nyårslöfte från mig i nästan september!
Äntligen hittat en väst som passar! Tacka Myrorna för't!
 
I lördags så var det VKM (välkomstmiddag) så då var jag ute med klassen. Under kvällen som kommer ett slyn fram till mig, en kille i klassen som är från Borlänge, och säger till mig att jag är jävligt dålig på att deala. HAH!! Ledsen lilla gubben, men är det någonting som jag vet att jag är bra på så är det fanimej att deala kort! Om jag nu inte tog dina marker, så var det antagligen stand-off eller så spelade du på två boxar och det gick jämnt upp. Jävla idiot. Vad irriterad man kan bli!
 
I överlag så tycker jag att det har varit en bra nolleP. I början var jag lite osäker på klassen men nu så gillar jag den verkligen! Det här kommer bli 5 bra år!!
Min nolle-bricka 
Middag med tema Togatogatoga
Min phösare från förra året, Herman!!
Jag och Max tog en ökenräv... En shot med 3 cl Tequila och 3 cl tabasco... Idioti
Var dock fett värt det när man fick tygmärket!
Utomsittning med tema Riddare. Jag var dock en prinsessa aka jungfru i nöd!
Vann biobiljetter under nollemässan när jag gissade antal säkringar i en behållare
Micrade ett kokt ägg...
VKM
 
 
Tack och hej!,
 
 
 

Soon, I'll break.

Break, broke, broken. Grammatik. Presens, preteritum, imperfekt, futurum och allt vad det heter. Imperfekt. Imperfektion. Finns det ordet ens? 
 
Kan hända att jag överreagerar och överdramatiserar.
 
 
Hold tight,
 

Skola och NolleP

Då var man hemma i Lule igen. Imorgon börjar nolleP. Usch orkar inte skriva men det ska bli kul iaf.
 
 
GLHF,
 

Ett annat citat!

Ett annat citat som jag missade är:
 
 

RSS 2.0