Vill vara stark nog.

Jag skrev till Simon igår. Skrev att jag förlät honom. Men att jag inte är dum nog att lita på honom igen. 
Det finns en del av mig som vill försöka gå vidare, men en annan del som gärna stannar upp, ser efter om han försöker kämpa för mig och som vill ge honom en chans till. 
Men! Jag vill gå vidare. Men skulle jag vara med någon annan så skulle jag känna mig skyldig. Även nu. För även om han har gjort som han har gjort så vill JAG fortfarande inte såra honom. Så om jag skulle vara med någon annan och han får reda på det, så hoppas jag att han förstår att det inte är för att vara dum eller för att hämnas. Utan att det helt enkelt är jag, som är stark nog för att gå vidare. 
Jag vill inte vara en person som bara står och trampar på samma ställe utan att komma någonstans.
 
Jag har en tendens till att stanna upp mitt liv för människor, även för sådana jag knappt känner, som jag smickrat mig själv med i mitt bakhuvud och fått för mig att dem är intresserade av mig. Även då så har jag svårt att göra någonting med någon annan. För det sista jag vill är att såra någon. Spelar ingen roll vem. 
 
För vem älskar inte världens bästa isbit liksom? ;) 


Smeknamn som jag har:
!$ [is], som jag kallas av min ginger till bff
Tyke, som jag kallas av några äldre studenter. Varför kan ni ju fundera på!
Persbrandt, som mina klasskamrater kallar mig, för Lina drar tydligen en lina?
 
Sedan tror jag inte att det finns några fler smeknamn, som inte används alltför ofta i alla fall. Som typ ADHD, Linis, bogseringslina (som pappa säger), lantis, katten etc. 
 
 
 

Night Changes

The Night Changes music video is out!
 
 
I loved it. I watched it and wished that I was the girl they're with. And then it all took a turn, which was unexpected and which I was not prepared for at all. 
 
It was amazing anyways,
 
 

The Fault in our Stars

I've just finished watching The Fault in our Stars, and oh my god what a wonderful movie. Seriously..
 
 
Favorite quotes in the movie, even if there was a lot of them.

There was time before organisms experienced consciousness, and there will be time after. And if the inevitability of human oblivion worries you, I encourage you to ignore it.


If you want the rainbow you have to deal with the rain.

Some infinities are bigger than other infinities.… I cannot tell you how grateful I am for our little infinity. You gave me forever within the numbered days, and I’m grateful.

  

OMG! Seriously, I loved this movie soooo much

 

 

4,5/5 isbitar!

 

 

 

 

1 DAY TO GO!!

 
 
Now it's only one day left until the music video is out. My expectations are really high on this one, but they haven't let me down before so... ;)
 
 

No Fixed Address

In the middle of all this 1D-hysteria, Nickelback has also released a new album No Fixed Address. It's pretty okay actually.
 
 
 
Today is the last shortcut and tomorrow the Night Changes video is going to be released. Can't wait, just Harry left now.
 
 

2 DAYS TO GO!

 
 
 

Fact




True story.



"I'm good and smart enough to forgive you, but not stupid enough to trust you again." 

3 DAYS TO GO!

 
 
 

4 DAYS TO GO!

 
 
Feeling excited yet? The boys, sorry, MEN, looks so gorgeous...
 

FINALLY!

I'm walking to school as usual, on just a casual monday, I'm putting the headset in my ears, and putting on my One Direction-playlist. Just realise that it is far from a casual monday! 
The album FOUR is now out on Spotify! So here I am walking, just enjoying this wonderful, new music of theirs. And I can seriously say that I love it! They are getting better and better by every album! 

5 days to go!

Apparently they're releasing a music video to the single Night changes on the 21th of November. So now we've got something more to look forward to. Me on the other hand can't wait to see the shortcut of Harry. 
 
 
Who is your favorite of the boys?
 
 

ONE DIRECTION GIF BOMB

 
 
Just one day left until the release of their album FOUR!!
 
 
 
 

First things first!

So there's only two days left until the release of One Direction's latest album FOUR! "I'm so excited, and I just can't hide it!" Hoho, humour...
Anyways, so far they have released the following singles. Fireproof, which was free to download from iTunes for 24 hours. Steal my girl, which they've even made a music video for already and I looove it! Especially when Harry starts singing and he's looking all handsome. I also love the part where Niall is dancing and jumping around with the Masai people. It's just an incredibly amazing music video! 
This weekend they have also released Night changes after their first performance with it for the BBC 'Children in need 2014'. It's just magical, really!
 
Or you can just listen to the audio right here!
 
So I'm pretty excited for monday!
 
 
Going to work in a couple of hours also. I'm so pissed off because of the whole "cheating"-thing. I could have been out partying this whole weekend with all my friends, and be going on the staff-trip next weekend. Which is also just an excuse to drink alcohol. F**king idiot.
 
 
LOL! *Lots of loooove,
 

Engelska

Funderar på om man ska börja skriva inläggen på engelska istället. Just to practice my writing skills and widen my vocabulary, so to speak. Jag gillar att prata och att skriva på engelska, även att tänka på engelska. Så jag tror jag ska börja skriva på engelska, bara för att. 
Vill göra Cambridge-provet i CAE så småningom, men det har jag tänkt på i snart 2 år nu... Men någongång, när jag har tid!!
But anyways, from now on I'll be writing in english. Just to improve me, myself and I. My three favorite persons! 


 

En positiv grej-ish!

Igår när jag åkte in till ungdomsmottagning för att testa mig, för mellan kl 15-16.30 på onsdagar har vi drop-in för att testa sig mot sexuellt överförda sjukdomar fast vi har bara skrivit det på hemsidan för vi skiter i att öppna för på onsdagar är det stängt. Men vi var i alla fall 3 personer där, jag, en tjej och en kille, som stod och väntade och när det hade gått typ 5 minuter över tiden så frågade killen om vi trodde att dem skulle öppna? Och så började vi alla snacka och det var vårdcentralen som hade skickat dit dem båda och sagt att det var enda gången i veckan dem hade öppet eller vadfan det var. Men tjejen bad i alla fall om papper och penna och skrev en arg lapp. Sedan gick både killen och tjejen för att dem tröttnade. Jag satt kvar i ca en halvtimme. Skrev också en arg lapp och lämnade mitt mobilnr och begärde uppringning för en tid. Men precis när jag skrivit klart lappen så kom killen tillbaka för att kolla en gång till att dem inte hade öppnat. Sedan gick vi båda två tillsammans till bussarna och pratade. Mycket trevligt. Ungdomsmottagningen, bringing people together xD höhö
 
Dem ringde i alla fall upp imorse och sa att dem skulle börja med drop-in på onsdagar den 3/12, dem hade glömt skriva ut det på hemsidan bara. Men nu kommer dem börja redan onsdag nästa vecka istället. Great! :)
 

Jag vill vara den...

Så dem senaste dagarna har varit ganska jobbiga. Ville knappt duscha för jag ville inte vara naken. Knappt kunnat se mig i spegeln för att jag har blivit så äcklad av vad jag ser. 
 
Att jag ens gav honom privilegiet att jag skulle kunna se mellan fingrarna i fall att han skulle vara med någon annan är för att jag bor så pass långt ifrån, men då skulle han också ha sagt det på en gång och inte sagt till alla att jag redan visste. Vilket jag inte gjorde. Våra gemensamma vänner till slut tröttnade ur på hur han höll på och bestämde sig för att berätta allt för mig. Jag har alltid trott.. att jag.. liksom är en bra person.. och att man aldrig skulle kunna göra så mot mig... Jag gav honom privilegiet för att jag ville ha honom kvar, jag hoppades såklart på att han inte skulle utnyttja det, men om han gjorde det att han skulle berätta det för mig. Hade jag bott kvar hemma så hade jag ju aldrig tillåtit det. Men det är så mycket i hans beteende som makes sence nu. Det gör mig ledsen. För det finns ingen människa som jag har så roligt med och som gör mig så genuint lycklig. Som jag verkligen kan vara mig själv med till 100%. Så det här suger verkligen. Jag trodde att jag var den viktigaste personen i hans liv exakt som han är den viktigaste i mitt. Jag har knappt vågat gå ut för att dricka på helgerna för att jag får blackout så lätt och jag ville inte riskera någonting med honom. Ärligt talat så har det inte gjort någonting, för han var mycket viktigare för mig än någon jävla alkohol. Medan han kommer ihåg allt när han dricker och därav har gjort fullt medvetna val. Det är det som sårar mest. 
 
Jag kommer aldrig mer kunna lita på honom. Förlåt om jag inte skriver ut namnet, det gör så mycket ondare och känns så mycket verkligare då..
 
Men samtidigt så vill jag inte ge upp honom.. Skrev med honom under kvällen i måndags, när allting hände. Jag skickade även ett sms till hans mamma för att förklara situationen och varför jag förmodligen inte kommer att hälsa på dem när jag kommer hem. Hon bad mig att låta honom förklara sig. Så jag skrev till honom att han skulle ringa och förklara sig. Själva samtalet gav väl ingenting förutom att han är en komplett idiot. Till slut sa jag att "Jag hoppas att du känner att du har lyckats, för nu har du förlorat mig helt". För samma sak hände ju i somras, vilket jag förlät honom för, men inte en chans att jag skulle låta det hända igen. Han är den sista personen som jag trodde skulle kunna göra såhär mot mig. Han hade fortfarande inte testat sig efter i somras. Vilket gjorde mig väldigt upprörd eftersom jag är väldigt rädd om mig när det gäller allt kring sex. Vilket jag sa till honom, och ändå så riskerar han att ge mig någonting mer. Han borde ha sagt någonting...
 
Även om jag är förbannad, ledsen och sjukt besviken på honom så vill jag ha honom kvar i mitt liv.
Vi har smsat dem senaste dagarna. Jag har bara skrivit arga sms om hur dum i huvudet han är och hur han måste växa upp. Medan han skriver att han ångrar det han har gjort och att han ska kämpa för att bli någon som förtjänar mig, "för att de har alltid vari du å jag !" och hur han ska bli the man in my dreams (hans grammatik alltså).
 
Men jag vill inte att det här bara ska vara tomma ord, utan jag hoppas verkligen att han vill kämpa... Men jag har sagt att jag inte tänker vänta på honom och att jag tänker gå vidare med mitt liv. Och om han ska ha minsta lilla chans med mig igen så måste han fixa allt med alla andra också. Skriva till dem han har varit med att han "ångrar" sig om han nu ens gör det. Och massa annat. Det är ditt första steg i rätt riktning. Det skulle dock inte förvåna mig om jag väntar på honom i alla fall, medan han slutar kämpa och går vidare med någon annan och jag blir kvarlämnad, mer sårad än innan.
 
 
 
Jag vill vara den person som man vill kämpa för. Jag vill vara den person som man inte vill förlora ur sitt liv. Jag vill vara den person som förgyller ens dag. Jag trodde själv på att redan var det, i alla fall i Simons liv.
 
 
 

Quote tiiiime


 
Haha förlåt men jag älskar den! xD 
 

Dålig humor? I think yes!

Har hittat två förbannat kul konton på Instagram! 
Engineering_memes
Science.jokes
 
Going for this på tentorna!
 
Målet!
 
 

Hahah asså jag dööör! Vet inte om dem faktiskt är kul eller om det är kul för att man fattar xD hahaah
Men avslutar väl med ett bra citat, in all seriousness!
 
 
 
 
 

Ryggpatch!!

Idag så har vi fått våra ryggpatches, så förbannat snygga! Så nu blir det att hem och sätta sig och sy!!! 

Och den lyser i mörkret, WOOOW



Sviken.

En gemensam vän till mig och Simon ringde precis. Han har hållt på med andra, och ljugit om det för mig, fastän jag har ställt frågor så nära sanningen. Han är personen jag litar mest på. Jag har precis förlorat min absolut bästa vän. Jag kände mig så glad och kär imorse. Vad hände?
Jag har frågat honom i princip varje kväll om han har hållt på med någon och att han hellre får säga det isället i sådana fall och inte köra med "det du inte vet, lider du inte av"-stilen. Jag har även sagt att om du håller på med någon annan så hoppas jag att du säger det och själv förstår att jag förtjänar bättre än så. Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna det här? Känner mig som en så himla äcklig människa. 

Vill inte gå hem och vara själv. Kommer gråta mig till sömns. Jag orkar inte det här. Ska ju flyga hem den 29 november, på min födelsedag, främst för att jag skulle träffa honom. 

Varför? 

Så himla länge sedan!!

 
Chacha bloggen! Haha nej. Nämen tjeenare bloggen! (på norrländska)
 
Idag så har jag varit vaken sedan halv 8 ungefär eftersom jag och Amanda gymmar på mornarna (jag vet inte hur morgon stavas i bestämd form plural på korrekt svenska). Idag så har vi kört axlar och bröst! Så är helt stel i övre överdelen av kroppen. I måndags så körde vi ben men har fortfarande ingen träningsvärk förutom i bakre låren, lite besviken faktiskt! Även om träningsvärk bara är kul i 10 minuter innan man bara vill lägga sig ner och dö. Hade sådan träningsvärk i benen förra veckan att jag fick ångest så fort jag såg en trappa eller en stol... Igår så körde vi rygg, också mycket trevligt! Menmen, vill bara skryta om hur duktig jag är som rör på mig! :D
Sedan blev det att gå hem, duscha och äta. Jag var duktig och gjorde fiskgratäng (torsk) och ris! SÅ JEFVLA GOTT! Men inte lika gott om man inte vräker på aromat och citron! Mums!
 
Men i alla fall! Det jag ska komma till. När jag gick tillbaka till skolan sedan för att ha fysik så startade jag som vanligt Spotify i mobilen, tryckte på min vanliga fullsmockade lista och sedan på shuffle, så kom en Nickelback-låt igång och jag ba "Ohh Nickelback" och gick in och lyssnade på bara deras musik, vilket jag har gjort hela dagen sedan! När jag gick hem alldeles nyss så kommer det upp en låt och jag ba "Helvete vad jag känner igen den här!" 
Nickelback sjunger:
"This time, this place
Misused, mistakes
Too long, too late
Who was I to make you wait?"

Jag: "Men vilken låt är det?!"
Nickelback sjunger:
"Just one chance, just one breath
Just in case there's just one left
Cause you know
You know, you know"
 
Jag ger upp och tar upp mobilen trots den isande jefvla kylan och kollar. Wow, det låten har jag inte hört på fårävvah!
 
Så mysiiiig!
 
På tal om Nickelback. Ni kommer väl ihåg när Rockstar kom ut? När låten var alldeles ny och dess musikvideo nöttes på MTV. Det är hela 9 år sedan den kom ut.... GAAAH gammal man är! 
 
Bara för att jag inte har ett liv och för att det är sjukt kul (speciellt när man var yngre!) och tjötade med folk på MSN ;D 

INSTRUCTIONS:

1.Put your music player on shuffle.
2. For each question, press the next button (ONLY ONCE!!!) to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS - even if it is incredibly embarrassing.

Jag kommer skriva Låt - Artist, för er som är intresserade av att eventuellt lyssna på dem!

1) IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY?" YOU SAY:
We don't care - Left front tire

2) WHAT WOULD DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
The lazy song - Bruno Mars

3) WHAT DO YOU LOOK FOR IN A GUY/GIRL?
All of me - John Legend

4) HOW DO YOU FEEL TODAY?
Make a star - Dope stars inc.

5) WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Let me be myself - 3 doors down

6) WHAT IS YOUR MOTTO?
For the first time - The script

7)WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
My own worst enemy - Lit

8) WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Vem dançar kuduro? - Lucenzo, Big Ali

9) WHAT IS 2+2?
Sheena is a punk rocker - Shebang

10) WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIENDS?
Rocka på - Markoolio

11) WHAT DO YOU THINK ABOUT THE PERSON YOU LIKE?
Atmosphere - Cody Longo

12) WHAT IS YOUR LIFE STORY?
No revolution - The Explosion

13) WHAT DO YOU WANT TO BECOME WHEN YOU GROW UP?
What about now - Westlife

14) WHAT DO YOU THINK OF WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Wish I could fly - Roxette

15) WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
So fortunate - Adema

16) WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Falling - State of drama

17) WHAT WILL THEY PLAY ON YOUR FUNERAL?
Get loose! - Yashin

18) WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Knives and pens - Black veil brides

19) WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
I see you baby - ett soundtrack till American pie The wedding

20) WHAT IS THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Going out with a bang - Brother firetribe

21) HOW WILL YOU DIE?
Gotte be you - One direction

22) WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
I only wanna be with you - Volbeat    (kände verkligen att den passade till en historia i mitt liv...)

23) WHAT MAKES YOU LAUGH?
Where is the love? - The black eyed peas

24) WHAT MAKES YOU CRY?
My love is your love

Jävla mycket love överallt tycker jag. 

25) WILL YOU EVER GET MARRIED?
Want you bad - The offspring

26) WHAT SCARES YOU THE MOST?
Through it all - Jody has a hitlist 

27) Does Anyone Like You?
Too bad - Nickelback

28) If YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
In the end - Linkin park

29) WHAT HURTS RIGHT NOW?
What I go to school for - Busted 

30) WHAT WILL YOU POST THIS AS?
The reckless and the brave - All time low

KOPIERA OCH GÖR DEN NI OCKSÅ! For old times sake!
Vad tråkig den kändes.. Lite besviken på att det inte blev roligare svar :o Åh andra sidan hade man roligare låtar på datorn när man var yngre och Spotify inte fanns! På min blandat-lista har jag just nu.. 1324 spår och det skulle ta 86 h 25 min att lyssna igenom. 

Men här är den för dem som är intresserade: 

Peace out, nu ska jag se på Big brother!,

 


RSS 2.0