Balklänning!

Ja då har man varit till Borlänge med farmor för sista provningen av min balklänning då, eftersom dem nu har sytt till den så att den passar mig.
Den sitter helt underbart fint och jag är totalkär i den!!!

Känns som att jag svävar på rosa moln!!

P.S Hade projektredovisning idag och det gick kanon, trots att projektet inte är klart helt och hållet ännu.
P.S.S Jag älskar min klänning!!!

Kärlek till världens bästa farmor! 

 


Jag försöker ju.. typ

Jag försöker ju så gott jag kan med det här projektarbetet, men jag har verkligen inte samma intresse för att rita nu som jag hade för 1-2 år sedan. Nu är det bara jobbigt, speciellt när man går efter manus och måste se till att allt stämmer överens och blir bra. Jag blir tokig!
Det känns som att ju mer jag gör, desto mer är det kvar..

Bäst att sova istället, så man orkar upp imorgon. Blir att åka till skolan vid lunch för att skriva ihop en rapport med min projekt-partner och även några vackra ord till redovisningen för ettorna och tvåorna till kl 13 imorgon, eller aa, egentligen senare idag men detaljer, detaljer.

Jag ska klara det här, jag tänker inte snubbla på målsnöret när man är såhär nära!

Kämpaaaa!!

 


Åt helvete..

Ja, då har man haft muntliga nationella i Svenska nu då. Det kunde ju ha gått bättre, men vad förväntar man sig när man sitter kvällen/natten innan man ska hålla talet och skriver ihop det. Men är relativt nöjd med betyget för den lilla ansträngningen ändå.
Men ja, som sagt det kunde ha gått bättre. Men då lär man ju faktiskt anstränga sig också. fml
 
 
 
 
Så ja, blir att jobba på projektarbetet när jag kommer hem!
Fred ut!
 
 
 

Svenska Nationella..

Har precis varit duktig och gjort klart första skolrelaterade saken på länge. Det är ett tal. Som jag ska hålla imorgon bitti. Yaay.. Om man ändå kunde göra saker i tid någongång, så skulle man slippa den här ångesten över precis allting...
F*n den här veckan ska jag uträtta massor bestämmer jag mig för nu! Jag vill kunna gå ut och dansa och ha kul, MED GOTT SAMVETE!
 
Lista med vad som ska göras:
- 2 english application letter and references (typ)
- Book report
- Säkert någonting inom Filosofi
- Japanska också (f*ck that sh*t)
- Marknadsföringsprov
- Marknadsplan
- Några uppgifter inom Naturkunskapen
- Diktanalys "Kärlek och Längtan"
- Projektarbeteshelvetet
 
FAAAN säger jag bara! Vad mycket det blev när man skrev upp det, och det är säkert mer också -.-' Aja, bara att få arslet ur vagnen och göra någonting åt det. Allting ska då vara klart innan den 8/5 iaf, så långt har jag bestämt! Sedan ska jag kunna ta studenten med gott samvete, jag inte tänker snubbla på målsnöret efter typ 13 år i skolan!
Let's do this! 
 
 
 
Life's party, live it and enjoy it the way you want to
 
 

RSS 2.0