Nu taggar vi jobb och rekordslagning!!

Nu borde inte restaurangcheferna kunna klaga på att det är för mycket i alla fall! Rätt så nöjd med tanke på att jag aldrig sminkar mig. Dock så fattar jag fanimej inte hur lösögonfransar fungerar... Aldrig lyckats med sådana där saker! FYYY!




Menmen happy halloween på er, 

Vill bara ligga hemma!

 
Dags at börja jobba om några timmar, känner mig inte alls taggad just nu. Det kommer säkert vara mycket folk som spelar och jag hoppas bara att min andning håller sig normal. Jag kan få förbannat svårt att andas precis när jag har ätit och i "pressade" situationer som när jag jobbar. Men så länge det är lite folk så är det lugnt men så fort det blir fullt runt bordet så känns det som att allt syre försvinner och att jag verkligen måste anstränga mig för att inte svimma eller så, men jaoo..
Sedan är jag jättedålig på det där med linser, så jag skiter i båda två, får inte ens på dem i alla fall! BLÖ! Sedan är jag skitdålig på lösögonfransar också, så skulle inte förvåna mig om jag inte gör något speciellt tills ikväll. Blir en vanlig hederlig sminkning och en svart skjorta som mest, WOHO badassss....
 
Har ett rekord att slå, wish me luck!,
 
 

Dagens outfit

 
Invigt mitt röda läppstift in public idag, fett läskigt! Mer smink än vad jag är van vid...
 
 
 
 

ÄCKLIGA JÄVLA TENTA

Aa nu är det fan allvar, är jag arg på riktigt så skriver jag jävlar med ä!! FYFAAN! I förrgår så kände jag att hade tillräckligt bra koll på matten. För innan en riktig tenta så sitter man och nöter gamla tentor tills man känner att man har koll på läget. För det är samma grejer som återkommer på alla. 
Sedan när jag kom in på Skype på kvällen så skriver killarna (som också ska ha matte1-tenta) att Mikael S******* ska skriva tentan och att han skriver svåra tentor. Klart som fan att han gjorde det!! Kommer till tentasalen igår imorse, vänder på fakking, ursäkta, FUCKINGIHELVETES papperet och ba: Vad fan är det här?!
I vanliga fall så brukar man ha 5 h på sig att skriva tentan och det brukar ändå inte vara nog med tid. Ändå är det bara 6 st uppgifter. Igår morse så gick jag efter 2 timmar fast jag knappt hade svarat på någonting. Men under hela tiden som jag satt och skrev så tänkte jag att: nej nu river jag fan papperen, välter bordet och går bärsärkargång. Usch, nej det är bara att tagga omtenta den 18 december och hoppas på att det inte är Micke som skrivit den tentan. 
Inte nog med det men fick också reda på att det är herr Euler som kommer skriva matte2-tentan. Med andra ord en lärare som varit avstängd i 5 år för att han gjort för svåra tentor. VÅRAN matte2-tenta är den första han kommer skriva efter sin avstängning. Hatar mitt liv ibland.
 
 
Sedan har jag haft en idé dem senaste dagarna. För att slippa vara ensam så hade jag tänkt att ett husdjur skulle vara bra. Hade tänkt en hund förut men den skulle jag förmodligen aldrig ha tid med. Så jag tänkte att om jag letar efter ett djur som är ganska självständigt så borde det gå bra. Så började jakten och jag fastnade för illern! Så himla söta, så det är allt jag har tänkt på dem senaste dagarna. En iller sover en stor del av dagen och kommer till slut anpassa sig till min dygnsrytm. Så när jag flyger hem den 29 nov så kommer min mor hämta mig på flygplatsen och så ska vi förhoppningsvis åka förbi en uppfödare och kolla lite. Inte för att köpa, bara för att titta och ställa frågor. Som pälsallergiker så känns det väldigt jobbigt när man älskar djur... Får inte heller ha djur i lägenheten enligt hyreskontraktet, men fakk that! Up yours lixxx. De senaste dagarna har alltså bestått av att läsa på om tamillrar. ÅÅH jag vill verkligen ha en nu!! Vore så mysigt, plus att om jag hade en så kanske jag inte skulle längta hem lika mycket eftersom jag skulle ha sällskap. Plus att jag inte dricker lika mycket längre, haha asså vadå alkismening?!, har typ slutat att dricka helt sedan allt började med Simon igen. Eftersom jag knappt kan dricka utan att få en blackout så mår jag bättre av att låta bli, vill inte sabba någonting nu när jag mår bra och är kär igen och framförallt lycklig!! ;*
Men jaoo...
 
STÖRSTA JAG-VILL-HA JUST NU!!!!!
Hoppas verkligen inte att jag reagerar på dem!
 
Annars så, saker jag önskar mig när jag fyller år och i julklapp!
  • En gryta
  • The best of me av Nicholas Sparks
  • Alice in Wonderland av Lewis Caroll
  • Scanner/skrivare
  • Brödrost
  • En nyckelring
  • Flyg/tågresa hem till jul
  • Pengar?
Sedan kan jag inte komma på något mer just nu... Men här kommer en fun fact! Jag sitter och äter pepparkakor med mögelost och jag vet inte när jag började tycka om det tillräckligt mycket för att köpa det?? (mögelosten alltså)
Men det var allt för nuu, ni lär väl få höra på lördag om hur det har gått under fredagnatten! Jag ska fanimej slå rekordet!
På lördag kl 10 så släpps biljetterna till 1D's konsert i Göteborg för deras turné nästa år.. Frågan är om det är värt att köpa en och gå själv eller ska man vänta tills folk börjar sälja dem billigare, vilket som så kommer jag nog köpa en VIP och gå själv i sådana fall! Dock så känns det lite tråkigt att det är ända i Gbg... 
 
Men jaja, 
 

Inspirerad

Under den senaste veckan har jag känt mig så himla inspirerad. Jag har velat skriva en sång, jag har velat rita, jag har velat skriva en bok, jag har velat lära mig spela gitarr och sådana saker. Men jag har inte gjort någonting av det då jag inte har haft tid med all this tentaplugg going on, BLÖ! 
Men lite tid har jag mig till det i alla fall!
 
Tog svart kajal runt läpparna och drog sedan på mitt nya röda läppstift. Rätt så nöjd med resultatet på bilderna.
 
Dagens app som hette Diana, där man kan mixa två bilder!
 
Fick en idé i huvudet som jag bara fick lov att få ut på papper, rätt så nöjd där med!
 
Mina svarta linser har anlänt också! 
 
På tal om tenta...
 
Men på fredag när jag ska jobba (Halloween) så kommer jag nog inte ha linserna, eller en som mest. För fyfaa-aan vad obehagligt det var, och jag vill helst inte riskera att bli blind mitt under spelet. Har ju sagt till Gabbe (min lagchef) att om vi slår rekordet på 13 000 kr så ska han ge mig gratis tygmärken. Så rekordet ska fanimej slås!
 
Taggataggatagga!
 
 

Så vacker!

Nu har den första blomman slagit ut! Dem knopparna som hade kommit när jag och Simon kom upp har ju ramlat av... Men den är så vacker och jag blir så glad!! 
Mina vackra lilla Hibiskus!
 
För er som inte vet så betyder Hibiskus = Ömtålig skönhet
Jag har ju som sagt, eller om jag inte har skrivit det, blivit väldigt intresserad av blomsterspråket. Förr i tiden så använde älskare blommor för att kommunicera då dem kanske inte fick träffas pga några omständigheter. Men då fick dem istället blommor istället för brev etc. Så skyndade dem hem för att kolla betydelsen för blomman. 
 
Idag så har vårat studiebidrag kommit, så jag och några kompisar har varit inne i stan och handlat lite inför halloween. Så nu har jag köpt läppstift, ny mascara, små borstar och en ny hdmi då min hade gett upp! Sedan åkte jag, Emma och Amanda hem till mig och testade sminkningar inför halloween. Här är resultatet!
 
Haha fick ett litet anfall och fick för mig att köra på våldtäktsstigen istället för den vanliga vägen... Det var dock väldigt svårt med all snö och med människorna som gick där... Bilen gled ju omkring i snöspåren men ja, kul var det!
 
Försökte få till en sprucken porslinsdocka, kommer ha linser och lösögonfransar sedan också! Sen är det tyvärr ingen cleavage, det är smink... höhö
 
Skickade bild till min lagchef och han sa att jag inte fick ha så, så jag kommer väl köra på överdriven sminkning och förhoppningsvis lösögonfransar. Kanske linser, beroende på hur mina ögon reagerar på dem.
 
Cuttar upp inför såret

Det spårade lite, men allting blev bra till slut!
 
Haha asså Emma, så sjuuukt obehaglig xD

Men det var kul i alla fall! Hoppas dem har det kul medan jag jobbar sedan....
 
Tenta på onsdag också, ÅNGEEEST!!!
 
 
 
 

Ensam hemma

Jaha, då var det tomt i lägenheten igen då. På ett sätt positivt men mest negativt. Positivt för att nu kan jag fokusera på pluggandet inför tentan, negativt för att, ja, jag vill ha honom hos mig och nu är jag ensam igen. Menmen jag ska försöka ta mig hem i några dagar när jag fyller år, annars så är det ju inte långt kvar till jul heller!
Men han har varit här i två veckor i alla fall, så jag är glad. 
 
Fika inne i stan
 
Pajbak!
 
Förbannat gott blev det!
 
Gick på blackjack-fest en kväll medan han fick ligga hemma ensam..
 
Dejt inne i stan med sushibuffé och planer på bio, men vi åkte hem och kollade på film istället!
 
Simons kusin var också här uppe, både hon och hennes pojkvän jobbar på isbrytarna så då fick vi komma ombord och kolla hur det ser ut. Fett coolt! Kanske är sådana maskiner man ska jobba med? Vi var i alla fall ombord på Atle, men på bilden så syns Ymer.
 
Händig som han är så hjälpte han mig även att få upp gardinerna. Så nu slipper man se hur ful TVn är bakifrån!
 
Och snön hann komma dagen innan han skulle åka också ;)
 

Saknar honom redan, suck,
 
 
 
 
 

Tillbaka i Norrland

Så nu har jag hunnit gå på Rättviks höstmarknad, kört upp till Norrland med personen som jag är kär i (!!) och lagat  hotellfrukost á la Lina! Simon följde faktiskt med upp, på riktigt! Jag är så glad just nu!!! Så nu kommer jag nog inte uppdatera så mycket förrän han åker hem... Usch hemska tanka, vill att han stannar! ;)
 
Mina blommor hade klarat sig!!!
 
Frukost, bacon, äggröra, juice, smörgås m. tillbehör, mums!
 

Nu ska jag njuta av att Simpen är här, så vi hörs ;),
 
 

Den där Rafiki

 
 
 
 

Öl och plugg

Ikväll så har jag och Ämli druckit öl och pluggat. Fyfan vad svår våran matte är... Otaggad för tentan alltså...
Sedan kollade vi på Big brother! Så himla mys tycker jag :D
 
Jag och Ämli uppe i saxliften!
 
Precis hur jag känner med matten, vill verkligen ha en sådan...
"Do math"
 

Shoppingtime med min kölla!

Idag så har jag varit i Falun och Borlänge med Ämli! Vi har varit på Plantagen och på Ikea. Hon ska ju flytta ihop med sin pojkvän nu i november. Ååh hon börjar bli så vuxen!!! Grattis på dä kölla!
 
Mat på Ikea, muuums!
 

Sedan på kvällen så kollade vi såklart på Big brother, eftersom vi båda är lika stor fans av programmet!
 
Myyys,
 
 

RSS 2.0