Iscitat

 
"The day you wake up and think that you are better than some people, is the day that I will lose faith in humanity"
- L. Ingesbo
 
Haha det kommer vara en del i ett speech jag ska hålla någon gång i mitt liv, och det citatet kommer gå ner i historien!!
 
Några av mina favoritcitat:
Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket.
- Winston Churchill
 
In three words I can sum up everything I have learned in life. It goes on.
- Robert Frost
 
We should all start to live before we get to old. Fear is stupid. So are regrets.
- Marilyn Monroe 
 
I am selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes. I am out of control and at times hard to handle. But if you can not handle me at my worst. Then you sure do not deserve me att my best.
- Marilyn Monroe
 
There comes a day, when you realize turning the page is the best feeling in the world. Because you realize there is so much more to the book than the page you were stuck on
- Zayn Malik
 
 

Känner mig värdelös, äcklig och smutsig.

Trodde att det skulle vara en bra dag idag. Jag gillar att känna mig upptagen av jobb, det får mig att känna mig viktig. Jag jobbade först i glasskiosken från kl 11.30-18 och sedan vid 21.45 så började jag mitt första pass som croupier på Bowlingen här i Rättvik. 
Jag har gjort en grej inatt, som jag var osäker för att göra eftersom sådana grejer får mig att känna mig smutsig, som att jag skändar min kropp. Men jag gjorde det i alla fall. Under hela dagen har jag gått och tänkt på det, jag förstår inte varför jag skulle känna mig smutsig av att den här människan tar på mig. Så jag bestämde mig för att det var lugnt. Aa, jo, tjena. 
In på Bowlingen går han, jag tycker fortfarande att det är chill, han spelar lite hos mig, no big deal. 
Men sedan när jag inte har något spel så ser jag honom sitta i en soffa med tungan nedkörd i någon bruds hals. Jag hoppas att jag såg fel. Men hela kroppen började typ skaka, som att jag frös. Förutom att jag skakade för att jag började må så illa. 
Så tack så jävla mycket för att du får mig att känna mig smutsig, äcklig och helt jävla värdelös. Trodde du var den sista personen som skull få mig att känna så.
Idiot. 

4 dagar i paradiset

Nu har vi varit i Sinamoretz, Bulgarien, i 4 dagar. Vi bor på Bella Vista Hotel.
Första dagen, alltså i hela fredagen, hade vi jättedåligt väder med molnighet och spöregn en gång, men solen tittade fram då och då bland dem täta molnen. Det regnade när vi landade med planet också. Allt jag tänkte på var "Fan om det är såhär hela veckan, jag har ju sagt att Bulgarien är ett varmt land!". 
Men nästa dag så tittade man ut från balkongen vid kl 7-8 på morgonen och då sken solen och det var fullt med folk vid både pool och strand! Så då gick vi upp till frukostbuffén och sedan ut till poolen där vi träffade en familj som vi mött på både Arlanda och bussen hit. Sedan så testade man så klart på all inclusive med gratis drinkar! Men det suger här, för cocktails som mojito, piña colada, blow job och bloody mary etc. kostar extra! All inclusive skall vara all inclusive!! Det kommer dem få höra på feed back sedan! 
Andra dagen, lördagen, så gick vi runt området och staden och tittade, tog ut pengar och så. Sedan så badade vi i havet.
Men ja, under både första och andra kvällen så har man blivit lite (läs ganska mycket!!) lullig, men no blackouts!
Under första kvällen så snackade jag med allt och alla, pappa hängde på och brorsan gick och lade sig vid typ kl 22-23. Sista personerna, två killar som bara var något år yngre, som jag satt och pratade med var inhemska och bodde här. Jättetrevligt först. Men sedan, något jag inte tål, är att dem sitter och pratar MED mig och OM mig på sitt eget språk när jag sitter bredvid. Sedan kom deras morbror/farbror/pappa som sitter och tittar på mig och pratar på bulgariska. Jag säger "English please", men han fortsätter och dem andra skrattar. Jag säger till bartendern med the nice eyebrows att "I think I'll be going now!" med attityd. Det sista deras morbror/farbror/pappa säger är "I LOVE YOU!" med ett kyssmack ljud på slutet. Fy vad förbannad jag blev... Tror inte att dem förstår att det kan anses som mobbing. För oavsett om dem säger något snällt eller något elakt så har jag fortfarande ingen aning om vad dem säger. Aja, tycker att första dagen var mestadels lyckad i alla fall.
Pratade med några norskar och inhemska, spelade kort med några danskor, försökte flörta med en av aktivisterna som sedan verkade stöta på min bror... Yes!
Igår så fick vi till och med ner Marcus i havet! Kulkul! Han var även ner där idag! Men igår och idag har vi inte gjort så mycket, mest solat och badat, så skönt!
Picture-time!
 
 
 
 

So much thoughts, not enough motivation to write

Chacha bloggen! Haha nej men fy.

 

Det har inte blivit något skrivande på länge, helt enkelt för att jag inte har orkat sätta mig och skriva, men nu så har jag tid. I alla fall tills datorn dör.

 

Jag sitter just nu på en buss i Bulgarien på väg till hotellet som vi skall bo på. Jag har inget internet heller och min mobil har ingen service överhuvudtaget. Så det suger, känner att jag har lite abstinens för att prata med folket hemma. Tönt jag är, jag har inte använt mobilen på några timmar bara. Men vi ska sitta på bussen i ca 2 timmar innan vi är framme, så tänkte använda tiden till att skriva av mig om dem senaste veckorna om jag nu har något intressant att dela med mig av. Just nu sitter jag och skriver i OpenOffice, så kör jag lite ctrl+c, ctrl+v sedan! Bästa funktionerna på en dator helt klart!

 

Då sätter vi igång!

 

För några veckor sedan så bokade jag, pappa och lillebror en resa till Bulgarien, så att vi kan komma iväg en vecka för att sola, bada och ladda upp batterierna. Så i en vecka framåt nu så har vi all inclusive, nära till strand och stad och framförallt sol! Vi har ju knappast haft någon riktig sommar i Sverige än så länge.

 

Under dem senaste veckorna så har jag jobbat ganska mycket i glasskiosken. Jag har även haft mina två provpass på FC Casino. Det var kul! Under mitt första provpass så var jag på Engelska Puben i Borlänge med en tjej som heter Saga, jätte trevlig! En halvtimme innan vi skulle stänga bordet så bad jag henne att köra, för jag vill gärna observera hur andra gör också, känns som man lär sig mycket på det också. Men när vi väl skulle stänga bordet så hände det en grej så att det blev tjafs mellan Saga och en kund. Skit samma vad det handlade om! Men den här karlen var extremt stor och han stod och skrek från andra sidan bordet på Saga. Hon var stentuff! Blinka inte ens utan säger högt, ”Kan du lyssna på mig? Mitt beslut är det slutgiltiga. Kan du inte lyssna så kan du gå härifrån. Sedan vill inte jag att du ska spela hos mig nå mer. Gå!” Eller något liknande. Jag kände bara att om jag hade varit henne så hade jag ställt mig och gråtit och kissat ner mig, no doubt på det alltså! Jag hoppas att jag kommer få bättre kunskaper i konflikthantering den här sommaren. På lördag nästa vecka, alltså 2 dagar efter att jag har kommit hem, ska jag köra mitt första egna pass på Rättviks Bowling & Krog. Spännande!

 Har dock inte fått slips och väst än
 
Kommer inte ihåg om jag skrivit om det eller inte men för ca 2-3 veckor sedan så var jag ju på One Direction-konserten, helt magiskt, helt underbart, alldeles perfekt! Jag livnär mig verkligen på dem! Sedan var ju 5SOS förband och dem är ju inte heller helt fel att vila ögonen på.

Jag var där med bästaste Dehlin, Amanda och Emilia. Nej fyfan alltså, AMAZING VAR DET!

ÅÅH vi ska sååå gifta oss en dag!!!! <3
Niall är lätt den i bandet som är bäst på scenen!
Fick lov att ha tröjan, alla turnédatum på WWA-tour på baksidan *fangirl94*
 
Har lite ångest för hur lite jag har varit hos min far sedan jag kom hem till Rättvik. Har varit hos min mor nästan hela tiden eftersom att jag har jobbat nästan varenda jefvla dag. När jag inte har jobbat så har jag antingen varit hos Simpen och sovit där eller så har jag bara åkt till pappa och sen gått till Ämli (eftersom vi bor grannar där) och sen åkt till mor igen eftersom att jag jobbar dagen efter. Sedan är ju Saga den viktigaste delen i mitt liv i princip, så när jag inte jobbar så är jag gärna hemma med henne också.

Jag och Simpen har kommit in på ett Harry Potter-spår. Så vi har suttit och spelat Harry Potter and the Chamber of Secrets, vi ska även försöka hitta resten av spelen också så att vi kan spela igenom alla. Vi har även börjat se igenom filmerna igen, vi tittade på 4 st härom dagen, resten får vi ta när jag kommer hem igen.

Jag och Ämli tittat ikapp på Pretty Little Liars, så nu är vi ikapp serien och måste vänta på nästa avsnitt vecka för vecka. Det suger.

Igår så var jag med Ämli. Vi gick runt Gärdsjön. Efter det åkte vi ner till Rättvik, hämtade mina vita converse och köpte pizza... När vi kom hem igen så duschade vi, knäppte en bärtz eller två, åt pizza och tittade på senaste avsnittet av PLL. Vi stack till Bingsjöstämman också! Det var helt sjukt kul! Andreas körde oss. Fifan, den pojken har blivit snygg alltså. Jag är glad att jag hann åka på den innan vi skulle resa iväg, jag ångrar dock att jag drack så mycket. Mådde som en påse bajs i bilen på väg till Arlanda. Nej fyfan vad hemskt det var! I Bingsjö så träffade vi massor av folk som vi kände och inte kände, sjukt trevligt var det. Lilla Filip var ju också där och jag måste fundera på om han var största anledningen till att jag ville åka dit. Kan inte erkänna det för mig själv ens i sådana fall. Men jag vet inte. Fan att han är 97a! Igår kom jag fram till att han liknar Bilbo i The Hobbit i frisyren, så söt!

På vandring igår!
Finaste Ämli har ju tagit studenten nu också, FYFAN VAD HON ÄR BRA!
Någon bild som mor min lade upp på fb när jag skulle komma hem för sommaren. Från min studentbal, 2013.
 
En annan grej, jag blir så J**LA glad när folk vet vem jag är och vad jag heter. Igår så träffade jag en rättvikare som visste exakt vad jag hette, i både för- och efternamn. Det brukar vara jag som kan alla andras och ingen har en aning om vem jag är. Nu förstår jag hur läskigt det är när en främling ba ”Tjennah (ditt för- och efternamn)!”, man ba whuuut?!. Och att folk frågade hur det gick för mig i skolan och vad jag gjorde nu för tiden, ”för du pluggar ju i Luleå, eller hur?”. Kulkul.
 

En skum grej var att jag träffade på Marie (min föredetta bästa vän som sa upp kontakten med mig för 3-4 år sedan över sms, eftersom att jag alltid ville ha den bästa Barbie-dockan och alltid fick killarna hon ville ha. Jag kommer inte ihåg allt hon babblade om för 3-4 år sedan, men hon drog ju upp saker som hände när vi var små, så jag har aldrig riktigt förstått det där. Aja, jag har inte behövt sådana människor i mitt liv heller, dem lämnar inte direkt att jobbigt hål i själen på mig.
Men igår så pratade vi, skrattade och tramsade. Vettifan hur hon tänker om det idag, menmen, spela roll. :D 

 

Tror det är ca 1 timme kvar till hotellet nu, ska bli skönt att äntligen komma fram. Direkt när vi satte oss på bussen och började åka så spelade dem One Direction – Story of my Life på radion, kände att det gav mig ny energi så nu borde jag orka hela vägen fram utan några klagomål! 

 

Så nu sitter jag här med datorn i knäet, längst fram på bussen och lyssnar på min One Direction-lista på Spotify som jag, som tur är, har i offline mode!

 

WTF! Helt säker på att jag såg en häst och ett föl stå helt obevakade på en trottoar mitt i city eller vafan man ska kallar det!! ._.

 

Alltså yeah, bara YEAH!!!
 

PS. Jag hatar verkligen att flyga,

 


RSS 2.0