Iscitat of the day #5


Hemkommen, Välkommen

Då var man hemma från en mysig helg i Idre med min älsklingspaj och hans familj då. Jag satt på bussen i 3 timmar, men det var det värt för att få vara med älsklingen och för att få inviga brädan för i år! 
Såhär såg det ut precis utanför fönstret. 
Idre
 
Efter att ha fått invigit Sture för i år så kände jag verkligen hur "the force" bara växte inom mig. Då kände jag mig verkligen som: DUHDUHDUHDUUUUUH, SUPER L!!!
I AM SUPER L
 
Så nu ska man väl se till att skaffa körkort så man kan ha säsongskort i lite bättre backar än dem vi har här hemma. Ska försöka fixa körkort för att sedan hoppas på att få säsongskort i Bjurs i julklapp.
ÅZUM!
 
Kommer ett citat sedan!
 
Aja, peace out fellows!
 

Farmor ❤

"Lina. Kunskap, det väger ingenting och det är någonting du alltid bär med dig vart du än går och kan samla på dig mer utav utan att det blir jobbigt"
- Karin Ingesbo
 
Min farmor är den klokaste kvinnan jag känner. Kärlek till henne 
 
 
 

Iscitat of the day #4

Den söta spykråkan på bilden är min 4 månader gamla lillasyster
 
 
 

Woops..!

Det har tydligen gått över en vecka sedan jag skrev sist.. Men jag har inte direkt haft så mycket att skriva, men nu när jag tänker efter så är det en del iaf....
 
Det är 3 huvudpunkter:
 
För det första, så har jag ju fyllt 18! (WOHO!!!)
Så i lördags så skulle jag vara på ett ställe kl 18.38 (skum tid?) och när jag anlände dit så stod två av mina kompisar där och väntade. Sedan satte de på mig en tiara, en mantel (med ett stort L på, fett cool jag kände mig!) och en ögonbindel, snurrade mig och började gå omkring. Sedan satte vi oss i en bil och körde omkring en stund. Sedan när den väl stanna, så gick vi ur den och jag hörde några kompisar i bakgrunden. Sedan frågade en kompis är du beredd? och jag svarade ja, sedan tog han av mig ögonbindeln och där stod alla mina vänner med tomtebloss i handen och skrek grattis :') Sedan blev det tårta, fest och alkohol! ÅZUM KVÄLL! Men tyvärr så slutade det i tårar och jag fick lov att dra hem tidigare. Men tack till mina fina vänner som anordnade alltihop! Ingen har någonsin gjort så för mig förut 
 
Jag och Annie (festen var hos henne)
 
För det andra, så ska jag på One direction!!!! Men det visste ni väl redan.. Men nu har vi fixat ännu bättre biljetter, så vi är på femte raden från scenen(!!!), det är nästan så dem kan spotta på oss när dem sjunger! haha eww, you know what I mean. SÅ JÄVLA GRYMT!!!!!!!!!
 
För det tredje så har jag glömt av vad jag skulle skriva... Jo juste! Simon är ju hemma nu och allt är helt underbart! Så på fredag så ska jag åka till honom i Idre och vara där under helgen, för att sedan åka hem med dem när dem åker på söndag. Men iaf, då blir det att inviga snöbrädan på lördag!!!! ÅZUM!! Sedan på kvällen så ska jag väl vara med Simon och se vad han har att erbjuda ;) maseximan ❤ Det känns som att det kommer bli en  härlig helg.
 
Sedan har jag insett att jag har 7 kärlekar i mitt liv.
Min största är självfallet Simon 
Sedan kommer Sture(min snöbräda) på andra plats 
Sedan så kommer Louis, Zayn, Harry, Liam och Niall på tredje plats ;)
 
Känns så skönt att det äntligen finns ett pojkband i min egen ålder. Det är nog därför jag tycker om dem så mycket. Jag har alltid lyssnat på pojkband. Typ Simple Plan, Sum 41, Blink 182, Nickelback etc. Så det är så grymt att dem är i min ålder!!
2012, the return of the boybands!
 
Sedan är det ju bara 16 dagar kvar till jordens undergång, oooh spooky. Nej, den får inte gå under då för jag ska på 1D år 2013 bitches!!
 
Nej, nu ska jag vara snäll, bäst att äta en pepparkaka!
Puss på er!
 
 
 

RSS 2.0