Bombhot på Arlanda

Glömde nämna en grej. I onsdags när jag var på Arlanda så hade tydligen ett plan som skulle flyga till Irak blivit bombhotat bara en halvtimme eller mindre efter att vi hade åkt därifrån.
Artikel om det hittas här:
 
 
Godnatt,
 

Hemma i Dalarna

Så igår morse så flög jag från Luleå Airport till Arlanda där jag blev uppmött av Richard (mammas karl) och min lillebror. Hela resan hem var typ en enda skrattfest, min familj kan alltså! Men bilen pajade efter vägen, något om en multirem, så det såg ut som någon kastat 50 gummisnoddar under motorn. Not good! Så min far kom och hämtade oss, så snart ska jag skjutsa Richard för att hämta bilen igen.

Men när jag kom hem igår så var jag först hem till mor och pussade och kramade på min lillasyster, gud så fort hon växer! Hon är en så klok liten kulla!

Sedan skjutsade jag lillebror till en kompis för att dem skulle ha spelkväll (täväspel, tro inget annat, man spelar inte sällskapsspel/brädspel längre), så åkte jag hem till Simon och hälsade på han och hans familj så länge. Stackaren som har brutit båda fötterna, men det såg okej ut ändå. Men han satt där i fåtöljen under hela tiden. Saknar hans familj jätte mycket! Önskar att jag fortfarande var kär i honom, för vi är ändå ett helt grymt team! :D
Den här gubben gjorde vi till hyllning av Charlie Sheen. Den har t.o.m en kondom!

Efter att jag varit där så åkte jag hem och ölade med min far, så vi satt vi matbordet och pratade och lyssnade på musik. Han visade mig en låt som han brukar lyssna på när han är ute och leker knutte på HD'n. Den var riktigt bra faktiskt.
 

Nej, nu ska jag åka och hämta Putte Jansson (Richard), så vi höres
Chacha bloggen!
 

Musiktips och ögongodis!

Såg att MTV och Universal Music Sweden hade delat en länk på facebook. Tydligen så har 5 Seconds of Summer släppt en ny musikvideo. Så eftersom att jag tycker att deras musik är ganska bra så satte jag mig och tittade på den. Och OH. MY. GOD.! Killen som sjunger har typ dem underbaraste ögonen, får gåshud! Sådana som man vill spara i en burk så att man kan ta fram dem då och då när man känner för det bara för att titta på dem. ._.
Haha nästan så att han slår Harry Styles, men Harry ligger alltid i toppen!
Här är videon i alla fall. Kom ihåg att torka upp snigelspåren efter er så att inte någon halkar.
 
 
Men inget slår denna karl'n!
 
Lätt det underbaraste smilet i universums historia! Får mitt hjärta att slå varje gång ;)
 
 
Godnatt folks,
 
 
 
 

Anledningen till att jag bloggar

 
Anledningen till att jag bloggar förklaras bra av bilden ovan. Det känns som att man kommer bättre underfund med saker när man skriver ut dem. Anledningen till att jag bloggar och inte skriver dagbok är för att jag lätt tröttnar på det, jag vet det då jag har försökt ett antal gånger. Men tanken på att någon kanske läser det du skriver och känner igen sig eller tycker att det du skriver är intressant, det är drivande och får en att vilja fortsätta. 
Känner att jag mår bättre sedan jag tog upp bloggandet igen. Känner att den katastrofala hemlängtan har reducerats lite, även om det var bloggandet som till majoritet var orsaken till den från början. Men nu är det bara två dagar kvar, sedan är jag hemma i Dalarna igen. I några dagar i alla fall.
Lillebror, jag och lillasyster under en tebjudning 
 
Kram på er,
 

Seg dag

Idag så vaknade jag vid kl 14.00 ungefär och då låg jag kvar i sängen en stund och tittade på en ny animé som jag har hittat. Sedan gick jag upp och kokade spaghetti och gjorde en matlåda och tog med mig när jag gick till skolan för att göra Carl och Rajban sällskap. Det var meningen att jag skulle plugga (as usual) men det slutade med att vi spelade kort. Men jag fick Carls anteckningar till hemuppgifterna, så jag har skrivit av dem, rättat det som jag tror att han gjorde fel på och lämnat in. Woho. Inte. 
Det var väl tänkt att vi skulle ha gått på Anchorman 2 idag på Philm, men ingen orkade så då gick alla hem istället.
Annars så har jag bara suttit här och ruttnat lite. Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt till av animén och sedan så ska jag titta på Anchorman. Den första filmen alltså. 
 
Här är animén förresten, om ni är intresserade. Den heter Hakuouki Shinsengumi Kitan
Tryck på bilden för mer info om den
Jag tycker att den är riktigt bra i alla fall. När det kommer till manga/animé så fastnar jag för dem som handlar om Japans historia och som man lär sig något på. Intressssssssant!
 
Får bara lov att dela med mig av den här, jag tycker att den var för söt, haha! Fick mig ett gott skratt!
 
 
Godnatt på er,
 
 

Äntligen hemma

Då var man precis hemkommen från kvällen bravader då. Nej, inte som du tror, jag har jobbat. Detta var mitt (och Max) första pass med varsitt eget bord och utan ordinarie som satt bredvid och kollade vårt minsta move. Så det var spännande. Vi gick plus båda två, så det var ju skönt. Jag gick +54,någonting% och Max gick +19,någonting%, så jag tycker att det gick bra för att vara en första egen gång på helt egen hand. Jag hade spel hela kvällen, förmodligen för att jag hade bordet längst ut och för att jag är tjej. För Max del så kom folket i omgångar.
Men här är vi i alla fall, schtiliga som få!
Under dem senaste två timmarna så har jag suttit och umgåtts med alla som arbetade ikväll. Vi drack persöl, lyssnade på musik och CAPSade. Kultkult! 
Förresten, så har inte några golvlag jobbat varken fredag eller ikväll (lördag) utan det har varit lagchefsdagar, så det har varit alla lagchefer som har fixat med allt sådant. Och vem är lagchef?? Jo, P*****... Som jag inte har sagt ett ord till sedan förra lördagen när jag sa att jag hellre är hans "ompis". Och som det har varit under den senaste veckan så hade jag faktiskt inte ens tänkt snacka med honom något mer. Men så mötte jag Henni (en lagkamrat) på Ica och hon sa att Gabbe (min lagchef) skulle jobba golvlag i helgen eftersom att alla lagchefer gjorde det tydligen, så tänkte jag inte mer på det utan gick hem etc. Sedan så gick jag omkring i min lägenhet och så slog det mig och jag utbrister: "NEJ!" högt för mig själv, det var i det ögonblicket jag insåg att P***** också är lagchef... Så jag hade inte så stor lust att jobba idag egentligen.. Men det gick ju bra ändå. Alltså gosh, han är sååå snygg :( när hela kvällen var slut och alla satt i pershänget så var det ganska fullt så han satte sig bredvid mig. Seriöst, jag slutade andas, jag förstår inte vad killen har för effekt på mig, det är jobbigt :( Så jag har typ fått lov att prata med honom ikväll..
Sa till min mor på Skype innan jag skulle börja jobba att, han har ju totalt rivit ner min känslomässiga mur som jag byggt upp under det senaste året. "Han har rivit ner den som Berlinmuren, mamma!" Hennes svar var: "Ja, men då är det ju lite kvar av den i alla fall då." Haha, morsan är allmänbildad! Blev helt imponerad faktiskt.
Men jaja, nog grinat över det nu. (alltså jag gråter inte, utan nog tjatat om skiten!)
 
Igår så hade jag kemilab för första gången, det var ganska kul även om vi bara blandade salter i vattenlösning, jag antar att det coolaste var att vi fick ha labrockar and shiettz på oss. WOHOOO, badass Dr. Ingesbo in da house! 
 
Men jaa, jag har nog ingenting mer än så att dela med mig av just nu, så vi höres väl imorgon antar jag. Imorgon går Anchorman 2 på Philm så jag och grabbarna ska nog gå och titta på den då. 
 
 
Over and out!
Godnatt ♥
 

Inspiration

 
 
 

One direction @ Brit Awards 2014

Midnight memories
 
Vad dem nominerats för och vunnit
+ British video för Best song ever
+ Global success award för andra året i rad (första gången det har hänt sedan The Beatles!)
 
Och inte vunnit:
- British group
- British single för One way or another
 
Hade aldrig klarat mig ensam såhär långt ifrån familjen och vännerna hemma om det inte vore för dem. Sedan går jag alltid i 1D-terapi en timme innan en tenta för att ladda upp psykiskt inför den. Mår jag dåligt så är det även One Direction som spelas och så känns det bättre igen.
Så i mina ögon så är dem klara vinnare! ;)
 
Godnatt på er!
 

BRITs 2014

Sitter och tittar på BRITs 2014. One Direction har såklart mitt fulla (morala) stöd! Har gjort det jag kunnat och skickat en tweet för att rösta på Best song ever som British video. Så nu är det bara att vänta på att dem ska vinna det! Hittills så har dem vunnit Global success award, men har gått miste om British group och British single... Haha, man blir ledsen på riktigt när dem säger att det är en annan artist som vinner, som om det vore en själv som var med och tävlade.. Jag började titta en timme efter att det hade börjat eftersom jag hade glömt av att det var idag.. Darn! Menmen, nu ska jag vänta på resultatet på British video! Rösta ni med!
Tune in!!
 
SO COME'ON COME'ON som One direction skulle ha sjungit ;D haha nej nu var jag skämmigt dålig...
 
Other than that så säger jag godnatt nu, ska bara kika klart på BRITs, sedan taggar jag att gå upp tidigt imorgon för fysik, pass 1. Döda mig nu. 
 
GO ONE DIRECTION!!
 
 

Världens bästa mamma 40 år!

Idag så fyller min älskade mor 40 år! Helt sjukt vad snabbt tiden går, det har redan gått 20 år sedan hon var gravid med mig och hon skulle ta studenten.. 
Bild från min studentbal
 
Vackraste kvinnan i världen, henne ser jag verkligen upp till även om hon kanske inte vet om det så mycket. Om jag skulle bli en mamma någon dag så är det exakt som henne jag vill vara. Helt underbar! Och lite miffo ;)
 
Men jag skickade hem present till henne i alla fall, eftersom hon under flera gånger sagt "Liiiina, Nordman har kommit ut med en ny skivaaa...", så det var väl bara att köpa henne den då eftersom jag vet att det skulle göra henne glad. Sitter och lyssnar på den på Spotify just nu och den är inte dålig alltså. Nordman gör som alltid att man får gåshud. 
 
Sedan så fick hon en Marabou Premium med smak av hallon. Usch och fy och blä för mörk choklad säger jag bara. Men ska lära mig äta det då jag hört att det är bra för knopp och kropp. 
 
 
Så grattis på födelsedagen mor, jag älskar dig! ♥
 

♫ Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

 

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

 

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

 

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange! 

 


Nya lägenheten!

Så! Nu är precis allting fixat i nya lägenheten och humöret är på topp igen! Förutom att jag fortfarande är sjuk och hostar som en gnu. Skulle köpa alvedon idag när vi var på ica och kassörens svar var "Det måste man tyvärr göra i första kassan". Men fakk åff! Hade tänkt ställa mig i den men orkade inte för att det alltid är någon som ska hämta ut paket. Så då skippade jag det eftersom jag ändå kände mig helt okej, ack så fel jag hade!
Menmen, idag så fick jag en av dessa förbannade ölnomineringar av min kompis Årv the Lårv (Oskar). Here it is!
 
Annars så har hela dagen gått åt till att flytta från koja till palats, so to speak.
 
Före:
Bodde längst ut. Det heter "Studentmodul" men mina kompisar har kallat det skokartong, container, garage etc.
Ja, det är massor av disk, I knååw
Idag, work in progress
Lika tomt som den dagen jag flyttade in
 
Efter:
Har mer packning bakom mig, driiiiigt
 
Resultatet av mitt slit! 
 
NöjdChey94!!!
 
Sitter just nu och snackar med grabbarna på Skype, men ska nog lägga mig i hopp om att jag är friskare imorgon.
 
Godnatt på er, från en tjej med lägenhet
 
 

Inte. Min. Dag. !.

Sitter nu i min tomma studentmodul och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan åka med resten av sakerna till min nya lägenhet, woopwoop!
Men som sagt så är det inte min dag idag! När var det jag började bli irriterad.. Jo juste!
  1. När jag vaknade, är fortfarande sjuk och hostar som en galen gnu, ville sova den sista kvarten som var kvar innan jag skulle gå upp men var alldeles för kissnödig för att klara av att ligga kvar.
  2. Jag var i skolan under första lektionen, sen gick jag och skrev på mitt hyreskontrakt (yaay!) och åkte sedan och tittade på lägenheten. Det kan nog bli bra, kommer bilder ikväll när jag pimpat till stället! Men i alla fall, när jag kommer tillbaka till modulen för att packa allt och ska gå och tvätta (hade beställt tvättid så att jag skulle hinna tillbaka till fysiken som är nu!) så är det någon jubelidiot som redan håller på och tvättar. Var så nära på att bara slänga upp alla luckorna och slänga ut denne persons kläder på golvet och lämna en lapp med texten "Ser du det där på väggen, det kallas ett system, ANVÄND DET". Nej fy vad irriterande. 
  3. När jag var vid lägenheten så skulle jag bära upp en kartong från bilen och tror du inte att botten går sönder och alla mina kläder ramlar ut på marken?! Jodå! Det kan du ge dig fan på att dem gjorde! 
  4. När jag är i lägenheten och skulle flytta på en kartong/väska så spricker mina svarta jeansbyxor i låret.. Dem är ju inte ens tighta vafaaaaan...! 
Sedan tror jag inte att det var något mer.. Kommer säkert svära över någonting mer idag ;) Men det känns ändå som att jag kommer över det ganska fort och åtminstone blir halvglad igen.
Någonting jag försöker leva efter och tycker att jag lyckas bra med! Oftast!
 
 
Längtar till Rättvik just nu. De här bilderna är från förra våren, i maj. Dagen innan 1D-konserten till och med! Gosh, längtar till nästa konsert, tycker att dem bara blir bättre och bättre, och snyggare och snyggare ♥
 
Men nu lär jag gå och kolla tvätten.
Höres ikväll!
 

En helt okej dag.

Idag har det varit, precis som rubriken säger, en helt okej dag ändå. Vaknade och mådde piss, gått hela dagen och mått piss och jag mår fortfarande piss. Så idag har det varit att knarka alvedon då jag är sjuk. Men inte stoppar det en från att gå till skolan, nejnej! Man pallar verkligen inte att hamna efter med lektioner, då dem ger väldigt mycket. 
Menmen, till det som har varit bra idag! 
För det första så när vi satt och åt lunch idag så ringde Studentbostadsservice mig och sa att jag hade fått lägenheten på Vänorts!! WIIIIEEE!!!! Så jefvla gött alltså!!!! Så ska börja flytta in där redan imorgon, wohooo! Nej, men seriöst, verkligen jätte skönt att ha fått en riktig lägenhet. Jag vet visserligen varken var den ligger eller hur den ser ut, men ändå, vi får väl hoppas på det bästa! Så här ser planlösningen ut i alla fall: 
Så jag tror nog att det kan bli riktigt bra!
För det andra så beställde pappa en flygbiljett hem åt mig, så på onsdag nästa vecka så är jag äntligen hemma i Dalarna igen. Ska bli så skönt att vara omgiven av folk som uppskattar och älskar en på riktigt. Känner att jag behöver en rejäl dos av det just nu. Sedan så ska vi förmodligen bila upp den 2-3 mars igen. Så att vi kan få med oss möbler och sådant relevant shiettz för en lägenhet. Och min älskade DUBBELSÄNG!! MIN!! Gud vad jag saknar den, just gotta love it liksom! Ska bli grymt att äntligen få dubbelsäng igen, med gavlar ;) Sassy! 
Och den tredje saken! Haha, min morsa är för härlig alltså. Hon har drömt om One Direction inatt. Det här skrev hon till mig på Kik idag. Haha!
 
Hon stavade visserligen Louis fel men vad gör väl det! 
 
Lätt coolaste morsan i världen!!!! 
 
Imorgon lär ni väl få bilder på mitt nuravarande boende och mitt nya boende, längtar!! :D wiiie
 
Fred ut folks!
 
 

Bakfylleångest och utbildning i konfliktshantering

Hejsaaaan!
Ja som sagt så har jag haft bakfylleångest idag. Får det jämt dagen efter nu för tiden, inte kul! Tror att det är för att jag är intresserad av den här P***** och så fort jag dricker så skriver jag ju eller någonting till honom, vilket jag skäms för dagen efter, för jag vill inte att han ska tycka att jag är dryg eller så. Men liksom, tycker han borde känna sig smickrad. Liksom,
Och det är ju verkligen så. Jag önskar att jag var som jag varit under det senaste året. Totalt känslomässigt förstoppad. Så skulle jag slippa känna såhär, som en störig jävla idiot som förgäves försöker för att den andra parten vägrar erkänna att han tycker att det är drygt. Vi var ju tydligen i samma byggnad igår, så innan jag gick hem så kände jag att jag ville prata med honom först, om hur jag kände och så. Att jag hellre är hans kompis utan k än med k och att jag önskar att han kunde se mig så istället för som ett störigt moment. Typ. Men han hade kompisar hemma igår, så han tyckte väl att det var jobbigt att jag ville prata med honom och så var jag väl full, men jag kände att jag behövde göra det.. Han sa att ska vi inte ta det här när du är nykter istället , eller någonting liknande. Och visst jag var onykter, men jag var inte full atm. Sedan sa jag att om jag hade varit full så hade jag inte varit nervös för att prata med honom. Då frågade han mig varför jag var nervös. "FÖR ATT JAG ÄR KÄR I DIG, HALLÅÅÅ?!" tänkte jag, men fick fram: "Jag är oskuldsfull, du har penetrerat mig, jag blir nervös", så ja, allt var lika awkward mellan oss som vanligt. Jag hoppas bara att jag inte verkade alldeles för full och att jag ändå fick fram det jag ville ha sagt. Men jag tappade festhumöret totalt, ringde Oskar och frågade när han skulle hem och så tog vi sällskap. Så berättade jag vad jag hade gjort och han sa: "Lina, kompis utan k blir ompis, och det ordet finns inte ens." Haha, så full han var.. Men roligt var det, det lättade upp mitt humör lite i alla fall. Sedan kom man hem och hade ångest, duschade av mig och försökte sova. Har haft det hela dagen idag också, inte så extrem, men det tär ändå på kroppen.
Annars så, här är lite bilder från igår.
 
Var väl hemma ungefär vid 3 inatt och har sovit oroligt pga av ångesten och eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt, hinna med en buss och åka på den där STUK-utbildningen i konflikthantering. 
Riktigt intressant var det! En av dem bättre föreläsningarna jag har varit på. Den höll på i 3 timmar och ändå satt man och var lika intresserad av det han sa hela tiden, eftersom han engagerade oss i publiken också genom att göra små draman där folk ur publiken fick vara med, övningar, intressanta fakta, etc. Här är en länk till hans fb-sida: 
 
Grejer som jag snappade upp och tyckte var speciellt intressanta var:
  • Du är ett genomsnitt av dina närmaste vänner
  • Kroppsspråket utgör 60% av det du säger, tonläget utgör 30%. Detta bevisade han genom en övning. Han höll högerhanden över vänsterhanden och sa att vi skulle göra likadant. Sedan skulle vi klappa ihop händerna när han hade räknat till 3. Han klappade ihop händerna redan vid 1 och då gjorde även hälften av publiken det
  • En annan övning vi gjorde var att han delade upp oss allihopa i två grupper, grupp 1 och grupp 2. Grupp 1 fick följa med honom ut och få instruktioner. Vad grupp 1 inte visste var att även vi fick instruktioner. De i grupp 2 skulle berätta något för en person i grupp 1 under loppet av 2 minuter. När Eric (föreläsaren) sa att det var 1 minut kvar så skulle vi i grupp 1 börja flacka med blicken, kolla mobilen, kolla klockan och verka ointresserade och när han sa att det var 30 sekunder kvar så skulle vi sluta lyssna helt. Usch, vad oförskämd jag kände mig. Han sa till och med, "känner att det är väldigt intressant". Sedan sa Eric att det här någonting vi gör flera gånger i veckan och säkert även flera gånger om dagen utan att vi tänker på det när vi pratar med människor. Vilket får personen som pratar med oss att känna sig intressant. Jag ska försöka sluta hålla på med mobilen när folk pratar med mig, det kändes jätte hemskt och obekvämt att göra det på det där sättet som i övningen
  • Att vi bara kommer få med oss ungefär 20% av det han sagt under dem där 3 timmarna, eftersom hjärnan filtrerar information
  • Att vi har flera "glasögon" på oss när det gäller allt, alltså att vi har en viss syn på saker. Beror oftast på omgivningen och tidigare erfarenheter och hur det format dig
  • Etc. Väldigt intressant föreläsning enligt mig i alla fall! Killen visste verkligen vad han pratade om!
 
Här är några bilder jag hittade på hans fb-sida som jag tycker var intressanta och som även hjälpte min ångest lite.
Smart kille, smart kille!
 
 
 
 
En annan grej,
 
Jag vet inte om jag försöker få mig själv att inse dem här grejerna eller om det är en boost för alla. Men jag kände att det hjälpte mig lite åtminstone.
Så nu har jag fått skriva av mig lite, så det känns som att en liten tyngd har lyfts från hjärtat.
 
Kram på er!
 

Deltenta och städfest! (Alla hjärtans dag)

Har precis haft deltenta i kemi. Vettifan hur det gick, men jag ordbajsade som en gnu, så det är väl bara att hoppas på att det kommer löna sig. Jag har ju inte pluggat så mycket på det eftersom jag är lat. Jag som hade tänkt att jag skulle hänga med i ämnena den här läsperioden.. Men det har varit för mycket utöver ämnena för att jag skulle hinn orka hålla mig i fas. Men jaja, bara att hoppas på att det är över 30% på den nu då!
 
Nu sitter jag och lyssnar på en utbildningsledare från datateknik som pratar om programmet, låter ganska intressant. Snart ska jag ta bussen hem för att byta om och sedan åka till min lagchef, eftersom det är städfest idag, ni lär väl få höra om den imorgon.. Tagga. Woho. Nej fy vad otaggad jag är just nu, men det blir det väl ändring på så fort man fått i sig lite! 
 
Annars så har det inte hänt något speciellt dem senaste två dagarna förutom mitt dagliga gnäll om hur snygg han är! Jefvla fakkface.... Eller jo, juste! Igår skulle jag åka in till stan och gå till ungd. mott.. Och så träffade jag på tjejen som jag trodde var intresserad av P***** förut på bussen. Så ville jag inte säga att jag skulle till ungd. mott. till henne så jag sa att jag skulle in till stan för att hitta en present till mor (hon fyller 40 år om bara några dagar, helt sjuuukt!!) och så slutade det med att jag gick runt med henne en stund istället... Men det var trevligt, vi snackade och jag tycker faktiskt om henne, hon är snäll! 
 
Idag är det alla hjärtans dag, jag är forävvah alåån och ska spendera dagen på STUK med alla arbetare där. Hade jag och Simpen fortfarande varit ihop så hade vi varit tillsammans i 4 år idag, helt otroligt! Nu är vi ju inte det, men ändå! 
 
 
Det var all skit jag hade att dela med mig av idag ;) 
 
Glad alla hjärtans dag folks!
 
 

Iscitat of the day #9

 
Som det står på bilden: "Vänner är som ogräs, ibland måste man tyvärr rensa lite för att gynna trädgården"
Och trädgården är en metafor för ditt eget liv.
För alla har vi väl haft sådana vänner som har fått oss att må dåligt och inte riktigt främjat våran tillvaro. Det kanske är taskigt att kalla vänner för ogräs, men jag har gjort så gott jag kunnat för att stötta dem som mått dåligt, försökt att inte irritera de som är lättretliga och avlägsnat de ord som vissa säger utan att tänka sig för. Men jag bryr mig alldeles för mycket om min egen hälsa för att orka stå ut med sådant. Så vissa gånger så ger man upp dem vännerna, tyvärr.. Om det inte ens känns som att de försöker att gynna ens tillvaro så förstår jag inte vad dem ska där och göra. Men idag så känner jag att jag har bra människor omkring mig så jag känner att jag trivs och mår bra.
 
Jag har skapat en väldigt fin trädgård och jag hoppas att de blommor som blomstrar där nu alltid kommer att finnas kvar och lysa upp min närvaro. Att ge mig syre för den koldioxid som jag ivrigt anstänger mig för att bidra med tillbaka. Älskar min vackra blommor! ♥
 
Puss på er!
 

Deltenta, bostad, gym och fakking Flappy bird!

Idag så hade jag kemi imorse. Vi fick tillbaka våran deltenta som vi gjorde innan vi åkte till Hemavan. Den som vi fick lov att stressa och skriva eftersom vi skulle åka. Man behövde i alla fall ha åtminstone ha 30% för att få godkänt och jag fick 64%!! WIIIIE :D Så det gjorde mig såklart jätteglad!
Sedan så var jag ju till Studentbostadsservice igår och frågade hur jag låg till i bostadskön och dem svarade att jag borde få ett erbjudande ganska så snart. Så idag när vi satt på hyllan och pluggade efter kemin, eller aa jag satt och spelade Flappy bird (fick 88!!! wohooo), men jag kände att jag fick ett mail eftersom det vibrerar på ett speciellt sätt i mobilen då och då kom jag att tänka på det där med bostad. Så jag sa till Carl att jag längtar tills jag får ett erbjudande om en, så jag gick jag in och kollade min inkorg och där var det: 
Erbjudande om bostad
Det gjorde nog min dag! Satt där och var hypad ett tag och bara studsade på stolen! Jag står visserligen som tvåa i kön till den, så om ettan tackar nej så är den min. Om inte så är det ju ändå inte långt kvar tills jag får en! Yeeey!!! :D
Sen har det inte hänt så mycket mer roligt idag. Jo, jag var och gymmade för första gången på ett tag. Körde ungefär 50 min på crosstrainern. Wiho. Lagom svettig efter det. Men nu har jag ätit, duschat, borstat tänderna och lagt mig, så nu är jag här och skriver. Men det har varit en ganska bra dag i överlag. Fortfarande kämpigt att vara en ointressant person för en person man själv tycker är intressant, typ! GAAAH fakk maj lajf ibland asså. Nog om min dag.
 
Hela den här Flappy bird-grejen har ju gått totalt överstyr! Jag tycker själv att det är ett jättekul spel och visst kan man bli förbannad på det, men inte mer än på något annat spel tycker jag. Finns ju lätt spel som tar fram mer aggression ur en i sådana fall. Men det har tydligen gått så långt att ägaren av det tagit bort det från App store. 
Men skaparen av spelet verkar ha blivit utsatt för många mordhot so far. Förstår inte riktigt vad spelet gör med folk. Det finns folk som säljer sina mobiler på internet för extremt höga summor bara för att de har Flappy bird installerat, och folk verkar vara desperata nog att köpa dem. Nej, usch säger jag bara. Det finns en gräns för hur man borde bete sig. Men om folk vill slänga så mycket pengar på ett spel eller mörda någon pga det så fine, do it! Men man skäms nästan. Jag är ändå inte personen som brukar bry mig så mycket, men det här är skandal.
Men jaja, nog tjatat om det nu.
 
Nytt (gammalt egentligen eftersom jag kom på det för över ett år sedan men whatev) iscitat på G upp!
 
Fred!
 

Iscitat of the day #8

 
"Be successful, be fabulous"
Som jag skrev i mitt förra inlägg, tyckte det var jefvligt bra skrivet av mig! Det ska jag leva efter. Jag tänker inte låta någon bring me down till min botten, jag hör hemma uppe vid ytan, om inte ännu högre! Jag har självförtroendet för att förstå det! Min spegel säger det till mig varje dag och det är den pålitligaste källan i mitt liv, tror jag. Så om inte andra personer förstår det så är det deras förlust. YOUR F**KING LOSS BIATCH!
Haha lite väl självgod och cranky kanske...
Tycker bara att det är synd att när man väl började få känslor för någon igen så blir det såhär. P***** verkar totalt ointresserad av mig, förstår inte vad jag gör för fel.. Förutom att jag kanske är hur awkward som helst när jag är med honom, men killen gör mig så förbannat nervös och jag är inte van vid att folk får mig att känna så. Det är på gränsen till att jag blir knäsvag. Helt sjukt!
Han är såååå snygg i mina ögon! Om man ändå kunde få en riktig chans i alla fall...
Aja nu ska jag lägga mig och filosofera över livet en stund. Upp tidigt imorgon för kemi-föreläsning på pass 1.. Weeey..!
 
Godnatt folks!
 

Älskade lillasyster! ♥

Min lillasyster är nu ett och ett halvt år, men här kommer ett klipp från när hon var en ännu mindre liten skit. Bara för att jag saknar henne och längtar hem till Rättvik och min familj som en liten gnu för tillfället.
Hon är B2BD - Born to be Directioner!
Såg till att hon lyssnade på One direction redan när hon låg i magen och nu är hon ett superfan!
 
 
Älskade lillskruttan! Sorgligt att man kommer missa så mycket av hennes uppväxt.. Menmen, vi skypar så ofta som möjligt!
 
 

Iscitat of the day #7

 
"Don't settle for anything less than you deserve" som dem säger. Ungefär så jag känner just nu. Vill du ha någonting så go for it! Men om det får dig att må psykiskt dåligt och det tär på ditt självförtroende som i mitt fall nu då så är det förmodligen inte värt det. Ska börja intala mig själv att jag är värd bättre än så. Gör det som gör dig glad föfan. Du förtjänar bättre än sådant som förstör dig inifrån!
Ni får tolka bilden precis som ni vill. Skola, jobb, killar/män, anything!

Be successful, be fabulous!

 

PROVISFEST!

Så igår så hade vi våran episka provisfest för de ordinarie! Temat var bovar och banditer. De hade tolkat temat med en twist (typiskt blackjack). Så dem kom utklädda som hemlösa, eftersom dem hade tolkat det som bo var(?) haha clever!
Det blev en lyckad kväll med många skratt och shots! De fick göra uppdrag hos våra kompisar för att tjäna poäng till ingredienser som de sedan skulle använda till att baka någonting så att vi kunde få efterrätt till maten. Men det blev ganska många tekniska problem along the way så det drog ut på tiden för mycket så det var bara ett lag som klarade sig hela vägen in i mål, de bakade en kladdkaka! Medan dem var ute och gjorde uppdragen så fixade vi tacos. Sedan så var vi hemma hos Henni resten av kvällen i princip och bara söp, sjöng och hade det trevligt! Twister, singstar och tjejsnack. Ni vet tjejen som jag pratade om att jag störde mig på pga kilen som jag är intresserad av här uppe, vi satt och snackade och det visade sig att hon inte är ett dugg intresserad utav honom utav någon/några annan/andra. Så det var en relief från min sida. Hon är faktiskt väldigt schysst! 
Skönt att ha tjejkompisar ibland också när man annars bara umgås med killar. Synd att både hon och en till tjej som jag kommer jättebra överens med ska lämna laget :(
Men efter att vi kände att vi hade festat klart på hemmaplan så drog vi till STUK när klockan var cirkus 01.00 kanske? Var där en stund och röjde runt. Sedan fick väl jag för mig att jag skulle försöka ragga boende för natten hos killen jag gillar, så jag skickade typ tusen snaps till honom och tjatade. Så hade man ångest över det idag, weeey... Men snackade med honom imorse så det var chill. Men sedan skrev han att: Haha du vet att du har en my story uppe riktad till mig eller ?!:D
Precis när jag kände att min ångest hade släppt så brusade den upp som ett jävla stormväder igen. Mycket riktigt, jag hade en snap där som 9 personer hade sett där det stod: P***** du skulle ju bjuda på boende
Och ett sadface på det. Fakk vad pinsamt, jag vill ju inte att folk ska veta. Å ena sidan så är vi väl "kompisar" så det är kanske inte så konstigt i och med att han precis flyttat närmare skolan och jag inte orkade gå hem, det som gör det hela värre än var det egentligen är är ju penetrationsdelen.. Haha vilka jefvla ordval jag har!
Å andra sidan så var jag packad igår, så tänker skylla på det. Jag måste verkligen lära mig att hantera mitt alkoholintag... Och han låg och sov så jag hamnade hos Henni på en snabb efterfest innan jag tog taxi hem. 
Så idag har jag gått och haft småångest hela dagen, värsta känslan jag vet! Hatar ångest. 
Men har suttit i skolan från kl 12.30 idag, har även varit och bakiskäkat med några i BJ och har nyss kommit hem efter att ha varit och tittat på Gravity på Philm med Rajban (Rasmus!). Jag somnade under första delen eftersom jag inte sovit så mycket inatt, men den var helt okej, lite seg men ändå bra. 
Nu tänker jag inte ta upp något mer så här kommer lite bilder från gårdagen!
 
Eftersom dem skulle vara bovar så var vi såklart poliser, raaawr
Duckfaces!
Mingelbild från STUK
 
Hade en sjukt kul kväll i alla fall, så jag tackar alla som var med och förgyllde gårdagen. ME LOVE YA LÅÅÅNG TAJM! ;D
 
Fred ut!
 
 

Starstruck

Hejsan!
Jag är nyligen hemkommen efter att ha jobbat mitt golvpass på STUK, klockan hann väl bli 05.15 innan jag var innanför dörren. Det har varit bandspelning. Her bright skies spelade, dem var helt grymma! 
Hade jag inte jobbat ikväll så hade jag stått där längst fram och skrikit medan dem spelade. Istället så stod jag längst bak och stampade foten i takt med musiken, men ja, FYFAN VAD BRA DEM VAR!! 
Jag har haft dem på min spotify-lista hur länge som helst, trodde dem var ett ganska okänt band från typ USA eller nå.. Visste inte att dem var från Sverige förrän jag fick reda på att dem skulle spela på STUK och en kompis sa: "dem måste ju vara svenskar, tror du STUK har råd med internationella artister liksom?" Och det var dem ju tydligen.
Men som sagt, idag har jag jobbat mitt golvpass, så nästa gång jag jobbar BJ så jobbar jag som ordinarie med mitt helt egna bord. Wooow!
Jag har för det mesta gått omkring med en back och plockat flaskar, drinkar och shotglas. Efter spelningen fick jag hjälpa till att rigga ner vilket även ledde till att jag fick snacka med bandet som också var där och plockade med sina grejer på scenen! Så nu är jag helt starstruck. Trummisen var en riktig charmör om jag får säga det själv. ;) 
 
Min outfit of the night
 
Her Bright Skies
 
Haft en trevlig kväll/natt på STUK med golvarna i alla fall. Men nu lär jag sova, imorgon är det dags för den legen- wait for it- dary provisfest! 
 
 
Natti! 
 
 

Ja, vad säger man

Ja, nu sitter jag här med datorn i knät och försöker mig på veckans quiz i Fysik, ämnet är ljus. Den ska vara inlämnad innan kl 00 inatt och ha minst 80% rätt. Känner mig rätt så körd. Frågar killarna över Skype på varenda fråga tror jag, jag måste vara en av dem trögaste människorna på jorden när det kommer till matematik och fysik. Så förstår inte riktigt varför jag vill fortsätta i dem banorna nästa år genom att gå någon civilingenjörsutbildning.
På tal om det så börjar jag känna pressen på mig nu när det snart är dags att välja vad jag ska fortsätta med. Jag valde ju Tekniskt basår för att jag inte hade en jefvla aning om vad jag ville gå, men jag ville plugga vidare på en gång så tyckte att det var väl lika bra att få behörighet ifall att jag nu skulle vilja läsa något program som fördjupade sig i matematik och fysik som t.ex civilingenjör.
Usch, får ångest av det här. Det har varit en sådan stressig början av den här läsperioden. Inte riktigt hunnit ha tid för skolan än i och med resan till Hemavan och blackjack etc.
Den här veckan har varit fullspäckad med blackjack känns det som, i måndags var det lagkväll, i tisdags så skulle vi träna upp killen som skall jobba på lördag så att vi kan ha våran provis fest, igår så var det rekryteringsdag vilket betyder att vi skulle stå i Ljusgården (stor sal i C-huset på LTU som används som nattklubb, till event etc.) och bara se bra ut och få folk att skriva upp sitt intresse hos BJ, idag så har det varit ganska lugnt så jag har åtminstone kunnat plugga lite, imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer hinna plugga eftersom jag har pass 2 och 3 och ska jobba för golvlag på STUK från kl 17.00, sedan på lördag så är det våran episka provisfest som står på schemat! Tror det kommer att bli grymt! Efter det så kommer jag förhoppningsvis få tid till att försöka komma ikapp i alla ämnen. Nästa vecka vet jag bara att det är städdag (städa hela STUK från golv till tak!) och sedan städfest på alla hjärtans dag, wohoo.
På tal om hjärtan, vetti fan hur mitt står för tillfället. Ska jag försöka satsa på en kille som näst intill totalignorerar mig och försöka få honom att inse att jag nog är ett rätt så jävla bra val när det kommer till tjejer eller är det inte så mycket att hänga i julgranen? Jag vet inte alls, GAAH! Drygt. Speciellt när man har haft killen på hjärnan i flera månader och sedan kommer en annan tjej (som vet att jag är intresserad av honom eftersom jag har sagt det!!!!) och verkar så betuttade i varandra på något sätt. Kanske bara ser det så för att jag är intresserad själv. Men det är nästan så att jag börjar planera mord, haha nej men jag försöker to keep it in the game! Ja ä intä bitter!


Nu ska jag lägga mig och försöka komma lite mer underfund med vad jag vill göra till hösten. Rymdteknik? Naturresursteknik? Industriell ekonomi? Bra fråga!
 
Kram på er!
 
 
 

Lååång bloggpaus men nu så!

Hejsan!
Nu känner jag att jag länge försökt ta tag i den här bloggen igen men har bara loggat in och sen ut igen eftersom jag inte vet vart jag ska börja riktigt, så jag tänkte att jag gör en liten överblick över mitt 2013.
 
28-29 februari 2013
Kan börja där jag slutade ungefär. I slutet av januari förra året så dumpade ju min pojkvän mig, vi har fortfarande väldigt bra kontakt men inte mer än så! Men i alla fall, eftersom jag blev dumpad så bjöd min farmor med mig på en weekend i våran vackra hufvudstad där vi bodde på hotell, åt på restaurang och gick på musikalen La Cage aux Folles med Loa Falkman i huvudrollen, det var faktiskt väldigt roligt! Haha
Sedan var ju även 1D Store i Sverige just då, så självklart så tvingade jag med farmor dit!
 
Eftersom jag blev dumpad så försökte jag ju även gå vidare och jag hade redan siktet inställt på ett ögongodis jag haft redan då jag och Simon var tillsammans (han var bara mitt ögongodis i skolan eftersom han liknade Harry Styles!), så jag satt hemma hos Dehlin och typ hyperventilerade med musen på "Lägg till som vän" på hans fb-sida. Vilket jag till slut gjorde och så började vi skriva och träffas så småningom om, men mer om det snart!
 
30 mars 2013
En helt underbar kväll ute med min pingla Dehlin! Kommer inte ihåg vad som gjorde just den här kvällen så bra förutom att min arbetsgivare från förra sommaren sa till mig att han gärna ville att jag skulle jobba hos honom i år igen, SJÄLVKLART ville jag det, älskar Rättviks Glass! Det var en helt grym kväll helt enkelt!
 
 
7 april 2013
Min bästa vän Dehlin skaffade pojkvän, fy fan var stolt jag var att hon äntligen tog sig ur sitt skyddade lilla skal och lät en person komma in. Så fina tillsammans! Här är en bild jag smygtog på dem någon gång i början av deras förhållande.
 
8 maj 2013
Sedan så var det ju One Direction konserten!! Gosh! Det var en lyckans kväll! Jag och bästa vännen, sida vid sida, med våra idoler bara några meter ifrån oss, ja, det var ren lycka alltså! 
Vårat bidrag till en tävling där man kunde vinna biljetter till konserten. Inspirerat av "One thing"-videon
En solig väntan utanför Friends Arena.
Niall och Louis kom ut och hälsade.... Alla skrek sig hesa redan då...
Euforiska!
Hur det såg ut bakom oss
Femte raden från scenen, woopwoop!
När dem åkte ut på plattformen så var dem bara ca 2-3 m ovanför oss
 
 
Det var en helt AMAZIIING kväll i alla fall!


18 maj 2013
Annies födelsedag som firades på stranden med volleyboll, sprit och gitarr vid en lägereld. För mig så var det här en viktig kväll främst för att jag bjöd dit Robin (ögongodiset!) och vi lärde känna varandra lite mer, med lite få fjärilar i magen och sådär.
 
29 maj 2013
Nästa stora grej på schemat är en once in a life time! STUDENTEN!! 
Den här kvällen påbörjades våran studentvecka. Också en viktig kväll för mig för att jag bjöd med Robin att umgås med oss igen. Vi var ute på långbryggan och drack och hade det allmänt trevligt. 
Haha nu blir det lite för mycket information menmen, killen gjorde mig så upphetsad av sin blotta närvaro! Ville verkligen bara slita av honom kläderna, vilket jag var slampig(inte slampigt egentligen men ändå!) nog och gjorde senare under kvällen... Men vi satt allihopa inne i vindskjulet längst ut på bryggan och han pratade om något och jag ville få tyst på honom, så det slutade med att vi helt plötsligt satt och kysstes.. Sedan när vi skulle gå hem så ropade jag till honom och frågade om han hade några könssjukdomar, haha. Han svarade nej och jag sa: Bra!
Medan vi gick hem så började det regna och vi stannade till och kysstes flera gånger på vägen.. Det var precis som taget ur en film.. Sedan när vi kom hem så vet ni ju vad som hände.. När vi skulle somna så lade han sig och höll om mig.. På morgonen så gick vi till skolan tillsammans och sedan fick han sommarlov.
Han hade min blus och skinnjacka men fick mig ändå totalt på fall (a'
 
31 maj 2013
Våran bal och jag fick äntligen använda min älskade balklänning, plus att jag hade världens finaste kavaljer!
Dehlin drack alkohol för typ första gången!
På väg hem för att byta om inför nattklubb!
Även denna dag så ville jag så gärna träffa Robin, så jag stack iväg en stund för att träffa honom medan dem andra stack till klubben. Nej, jag ångrar det inte, ångrar inte en sekund som jag haft med den människan!
 
3 juni 2013
Studentveckan sätter igång på riktigt med studentsång och shietzz och det är äntligen dags att gå med dessa mössor som det bara skriker VICTORY om! Som jag hade längtat från det att jag började ettan på gymnasiet och såg dem ta studenten. Alla klär i dem, det är helt otroligt! Älskar't!
 
Sedan bestod veckan av att supa, vara med alla för sista gången och för min del såklart träffa Robin så mycket som möjligt. Det var en härlig vecka.
Efter det så var det bara den stora dagen kvar, den med stort D. Våran klass gick upp jättetidigt för att sätta upp våra plakat för att dem andra klasserna inte skulle hinna ta ner dem, eftersom ingen klass gillar SP ;)
Men nu jävlar! FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEN!!! 
 
7 juni 2013
Min klass, SP10
 
Den kvällen när jag skulle gå från bowlingen(nattklubben) för att möta Robin så stoppade Elias (min-bästa-vän-som-jag-inte-pratat-med-på-tre-års pojkvän) mig och sa till Ämli (min bästa vän) att han hade någonting till henne och gömde mig bakom sin rygg, hon gick sakta och generat fram och säger: "Jag vågar inte..." sedan ställde vi oss och kramade om varandra länge och hon smågrät över min axel. Sedan sa jag att vi får ta och träffas någon dag när vi båda är nyktra, vilket vi gjorde och nu är vi lika bra vänner, om inte bättre, som för tre år sedan! Gosh vad jag hade saknat henne! Det visade sig att ingen av oss hade vågat ta första steget till att ta kontakt med den andre, så jag tackar Elias så innerligt för att han gjorde det åt oss! ♥
 
Sedan så var sommarlovet igång och sommarjobb etc. Det var den bästa sommaren i hela mitt liv, vilket jag kan tacka min sommarflört för! ♥
 
10-12 juni 2013
Blev ju VIP-inbjuden till LTU eftersom jag sökt dit till hösten. Så jag tog med mig farmor och så åkte vi upp till Norrland! Är så glad för att vi gjorde det, det avgjorde väldigt mycket för hur jag valt att studera så långt hemifrån.
Fick nya vänner redan första dagen. Det här är Amelia, vi går Tekniskt basår tillsammans.
 
Tränade mer
 
16 juni 2013
Gick på bio med mitt ex lillasyster. Hade även sagt upp kontakten med Simon (mitt ex) för att kunna komma över honom så honom fick jag inte kontakt med igen förrän efter att jag flyttat typ.
 
Typ 17 juni 2013
Premiärkörde pappas Cadillac för första gången sen jag fått körkort. Jag, pappa och Robin tog en tur till McDonalds mitt i natten. De drack, men eftersom jag skulle köra hem Robin senare så höll jag mig nykter.
Kommer ihåg att vi satt och kysstes i min bil utanför honom efter att jag kört hem honom och helt plötsligt så bara slutar och säger typ: alltså aaah.
Och jag frågade honom var det var, han svarade: "Dina läppar är så mjuka, jag är typ i sjunde himlen" 
Så gulligt, jag dör...

Midsommar
Midsommar, jag och Robin var hemma hos min far och drack dagen innan. Första gången i mitt liv som jag var bakis. Stackarn fick torka upp min spya eftersom jag valde golvet framför toaletten.. Haha 
 
26-28 juni 2013
Sedan bjöd Robin med mig till Bråvalla. Förmodligen bara för att ingen av dem hade körkort så det blev jag som fick köra mig och 4 killar dit..
Första gången jag varit på festival och Robin var helt underbar mot mig, lite beskyddande och sådär. Stod alltid och höll om mig bakifrån under konserterna. Så myyysigt
 
13 juli 2013
Myskväll med Ämli!! 
 
17 juli 2013
Mysdag på stranden med Ämli. Frukt, sprit och bad, WOHO!
 
31 juli 2013
Borlänge med shopping och framtidsmuseet med Lindis
 
Classic car week
Jag och Robin
 
3 augusti 2013
Det var verkligen vad man kallar en sommarflört.. Synd att sommaren tar slut..

11 augusti 2013
Gröna Lund - Tenacious D
Lillasyster fyllde 1 år ♥
 
17 augusti 2013 
Ville hinna umgås med min far innan jag flyttade också så han tog med mig på en tur på HD'n. Helt underbart var det.
 
20 augusti 2013
Som ni säkert redan har förstått så blev jag antagen till LTU och det var så småningom dags att packa sin väskor och dra. Att släppa allt som hade med hemma att göra och pröva sina egna vingar. 
Wow, känner nu att det är tufft att gå tillbaka och tänka på allt, gråter som en liten unge för tillfället. Den här sommaren ändrade mig verkligen som person. Robin gjorde mig till en person som jag tycker mycket bättre om, mer carefree och inte så känslig över småsaker.
Gud vad jobbigt det var att behöva lämna honom.. Men jag hade inte tänkt ge upp min framtid för någon kille och det var jag fast besluten om. Och han ville inte heller att jag skulle göra det. Men vi älskade varandra, det vet jag. Kommer så lätt ihåg när han låg och höll om mig när vi skulle sova, sedan reste sig över mig, kysste mig på munnen och sa att han älskade mig. Jag var i totalt chocktillstånd. Han gjorde mig verkligen lycklig. Även om det är försent nu så har jag insett att han är nog mitt förstahandsval.. Fick reda på i efterhand att han alltid höll om mig tills jag hade somnat innan han vände på sig.. Fakk, jag älskar honom. Men jag HADE aldrig känslor för honom. Nu vet jag inte hur jag känner. Jobbigt.
Men ja, det var ju som sagt bara att lämna familj och allt för att pröva luften under sina egna vingar och hittills så har det fungerat bra!
 
RECAP på mitt första halvår på LTU!
Fråga Olle
Sittning med temat "Det var en gång väldigt fula hattar"
 Flatlines med Oskar! NolleP var ett enda experimenterande med nya shots varje kväll!
One Direction's film This is us kom ut och jag ville se den så jag gick på bio själv, önskar att jag hade haft Dehlin med mig den kvällen. Men vi såg den tillsammans under julen när jag var hemma!
Dräggsittning, sista dagen på NolleP, NORRSKENSRÖJ
Gick på Philm för första gången
Onsdagspub med Fredrik och Rasmus. Spelade Chicago och fick en Royal straight flush! Så blev vi väldigt poetiska.
Mina 4 bästa vänner här uppe som jag umgås med hela tiden :D
Veckan innan min födelsedag så kom pappa upp med sin nya, Adora! Vi hade det helt wonderful om jag får säga det själv. Jag visade dem runt i Lule och vi umgicks, festade tillsammans etc. Sista kvällen dem var här så var det ju 1D Day Live så jag låg på deras hotellrum och glodde på det medan dem tittade på tv.
Och ja juste, under rekryteringsdagen i början av hösten så anmälde jag mig till Blackjack-laget på STUK, fick komma på intervju etc. och tog mig hela vägen igenom, så här är vi på persresan(personalresan) den 29 november, med andra ord på min födelsedag, hela dagen är typ svart, inkl. den här bilden. Men jag vet att jag hade kul! :D
Vid det här laget så hade jag spanat in en kille i skolan ett längre tag, jag hade även sett att han tillhörde DJ-laget på STUK, så jag hade tänkt att: "Om han åker på persresan så skall jag lägga in min stöt då!"
Sagt och gjort! Jag presenterade mig för honom på bussen efter att jag fått i mig lite (läs mycket) sedan däckade jag där... Vaknade upp igen när vi var framme. Men sista kvällen så sa jag till honom att han fick mitt glowstick-armband om han skedade mig den natten, vilket han gjorde. Kysstes t.o.m, så underbart mjuka läppar hade han. Synd att han var så full att han garanterat inte kommer ihåg det. Han ville ha sex, men jag sa att han fick höra av sig när vi kom tillbaka till Lule om han ville ligga. Vilket han inte gjorde eftersom han glömt av det. Så när vi tog sällskap hem från en lagkväll en måndag så sa jag: "Antar att du inte ville ligga?" HAHA vilken jävla kommentar, jag kan jag! Men ja, han kom som sagt inte ihåg det, men det sista jag sa innan vi skiljdes åt var "Hör av dig om du vill ligga" 
När jag kom hem så hade jag fått en vänförfrågan på fb (lycka!!) så jag accepterade och sedan gick det några minuter och så skrev han till mig (ännu mer lycka!!) och så skrev vi ett tag. Den helgen så följde jag med honom hem efter STUK (nattklubben som vi har på universitetet alltså) och det gick som det gick. Jag kände mig grymt intresserad av killen i alla fall, jag kunde inte sluta tänka på honom, kan fortfarande inte.. Vi har träffats flera gånger efter det, men han verkar inte så intresserad så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Mer om det i senare inlägg.

Hemavan Student ski week!
Fredrik och Oskar
Carl
Rasmus
Afterski Hemavan!
 
 
Och hittills så har jag klarat alla tentor och kurser som kastats mot mig så det är bara att fortsätta kämpa! Snart är det dags att välja ett program inför Ht14 också, ja ni kommer väl få läsa om det velandet också..
Ska avsluta med att säga att jag har vuxit något enormt som person under min tid här, sedan att jag har klarat av att ta hand om mig själv det hade jag aldrig trott att jag skulle klara av såhär bra. Jag hade ju tänkt bo hemma tills jag var 40 och flyttade ut redan när jag var 19..
Men jag kan laga min egen mat, tvätta och stryka min egna kläder, äger min egna diskborste och klädrollergrej etc. Japp, har verkligen växt upp, typ i alla fall! ;)
Nu så är jag nog klar med överblicken, haha! 
 
Puss och kram på er, och kom ihåg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0