Hmm.. Ironi?

Jag har inget att skriva, så jag låter bli. Ironi utan dess like.
Skriver när jag har något vettigt att skriva istället för dessa meningslösa små texter.

 
 

Ghost whisperer och saknad<3

Jahapp.. Jag har varit uppe sedan kl 08 och åkt till Mora med mamma, för att sedan åka hem plugga lite och somna igen.. Det har varit en intensiv vecka så jag känner att sömnen är väldigt viktig om jag ska orka med.
 
Men sedan jag vaknade igen så har jag kollat på Ghost whisperer på TV11, det var typ ett marathon. Man ser hur dem förlorar människor och måste gå vidare. Men i det här avsnittet så dog hennes, Melindas, make och hon grät och grät och grät, men sedan när en annan man dog så tog han över hennes kropp för att kunna komma tillbaka till sitt "jordliga" liv igen för att kunna vara med personen han älskar etc etc. Så himla fint!
 
Det fick mig att inse hur mycket jag saknar en viss person. Jag längtar tills du kommer hem, så mycket så du anar inte. Bara 4 dagar kvar nu. Jag älskar dig! 
 
 
 

Socialt experiment!

Ja, gårdagen var ju rätt så okej ändå. Det är alltid kul att socialisera med massa folk. Det var en liten stuga, en etta eller vad man kallar det och vi var ca 35 personer som var där! Ohmagad! Det var tjafs, det var tårar, det var skratt och det var debatt och självklart, GANGNAM STYLE! Precis som på alla andra fäzter, aight? Aja, man överlevde iaf. Dem andra som var där hade festat sedan kl 14 typ (CRAZY!) och jag och Dehlin stack hem någonstans vid 3, för då kände vi att vi hade partat klart! 
 
Idag vaknade vi vid 10 och bestämde oss för att åka till Falun och göra vårat sociala experiment till psykologin. När vi var på väg till bussstationen (ca 10-15 min från mitt hus om man går vanligt) så kom vi bara utanför min väg, sedan sa jag att det är bara 10 minuter kvar. *stressad* Vi kanske borde ha tagit cykeln?. Sedan ser Dehlin att det kommer en buss efter den större vägen som åker ner mot station och så pekar hon på den och säger "Eller så åker vi buss?" Så hon hoppar över till andra sidan vägen och vinkar till den och han stannar och släpper på oss! xD
Väldigt bra initiativ taget av Dehlin!
 
Dagens brunch! Hamburgaretallrik från barnmenyn!
 
 
Men iaf, vårat experiment. Jag filmade från secret hideouts medan Dehlin gick med papper och kollegieblock i händerna, snubblade, tappade allt (bland massor av folk oftast) och sedan skulle vi se hur många som stanna och hjälpte till, det visade sig att när hon tappade bland massa folk så hjälpte folk inte så gärna utan dem stod och glodde hur länge som helst för att sedan gå vidare. Jag antar att dem flesta tänkte, någon annan kommer hjälpa henne, så jag behöver inte. Men när man tappar bland väldigt få folk så är dem mer hjälpsamma.
Det var ett väldigt kul experiment iaf!
 
Godnatt människor! 
Sleep tight, don't let the bed bugs bite
 
 
 

Seg..

Kom hem för en timme sedan.. Jag var helt slut, har varit vaken sedan 7 imorse och hade bara ätit en banan och två mandariner, några kakor och ett glas vatten.. Och nu har jag ätit lite och ska ut och dricka, jag är fortfarande helt slut. Undrar hur det här kommer gå! 

Aja have a nice evening fellows!

 
 

Utan nät.. Yaay.

Jaha, då var pappa i USA då. Kul. Men han fick kompensera precis som jag sa. Mina ögonfransar var tillräckligt långa för att blinka med!
Så nu kommer man förmodligen befinna sig hos mamma i två veckor. Men det är ju roligt, för här finns det ju INTErnet. Jag är i ett stort behov av Internet, både när det kommer till skola och fritid, och även annat därtill!
Men förhoppningsvis så är det fixat tills man kommer hem imorgon!
 
Och svaret på mina klasskompisars redovisning igår. Jag tror dem ville döda oss faktiskt, för dem sa till oss att äta en sak i taget medan dem förklarade allt vad dem innehöll och blablabla. Väldigt intressant faktiskt.
 
Men iaf, på torsdagar så har jag engelska i tre och en halvtimme, vilket är extremt drygt eftersom vi bara får typ en kvarts rast totalt. Men det är bara att härda ut! Man lär sig väldigt bra saker som kan vara bra att veta. Sedan när jag har tentat av kursen så kommer jag kanske försöka mig på the Cambridge Certificate. Det vore nice!
Vilket som så höll vi på med poesi idag, "Haiku and Acrostic poems".
Haiku är en dikt på tre rader med 5, 7, 5 stavelser (alltså 5 på första raden, 7 på andra och 5 på tredje) och den ska relatera till en årstid. 
Acrostic poems är när du väljer ett ord, sätter det lodrätt och sedan skriver en mening (vågrätt) till varje bokstav i ordet. Det ska helst vara relaterat till det ursprungliga ordet.
Här är mina:
 
Haiku
I'm longing for you
My wonderful light snow dream
Fly until morning
 
Och den handlar om en av mina största kärlekar här i livet, nämligen Sture!❤
 
Acrostic
H - aving faith in what you believe in
O - n your journey to reach your dreams
P - ositively capturing everything life throws at you
E - ven in your darkest days knowing that better times will come
 
Hope är ett väldigt viktigt ord för mig, därför valde jag just det.
Jag blev rätt så stolt över dem faktiskt! :D
 
Men det har varit en seg dag så ska nog lägga mig så fort som möjligt och läsa lite.
 
Godnatt på er!
 
 
 
 

Naturkunskap med godsaker?

Igår var jag duktig, jag joggade nästan hela 4 km, jag gick ibland också.. Plus att jag stannade efter ungefär halva vägen och vilade i 5 minuter och pratade med en kompis. Sedan när jag kom hem så gjorde jag 40 armhävningar och 30 sit-ups.. Jag känner mig hälsosam-... -ARE!
 
Ja, nu sitter man på naturkunskapen och väntar på att ett par klasskamrater ska redovisa om "Livsmedelskemi" så dem har delat ut ballerinakakor, rött godis, läkerol och PK.. Jag undrar vart det här kommer leda...?
Här försöker man vara duktig och dra ner på socker etc. och så kommer man till skolan och får rena rama festbordet med godsaker!
 
Jaja.. Får se vad som händer härnäst!
 
 

Förhandsvisning NailArt

I och med att naglarna är gjorda efter min egentliga sovtid så får ni ursäkta hur dem ser ut.. Jag satt och målade efter kl 00, fastän jag var helt slut..

Men här har ni dem iaf!
 
Jag döpte dem till och med! Från tummen till lillfingret!
1. Miffopotamus
2. Happy Feet 3
3. Någon Gris
4. Skabbgroda med herpes
5. Kat de Luna 
 
 
 
Det var väl allt, I hope you liked it!
 
Många kramar från världens bästa isbit
 
 
 

Portkod 1321, läxor och träning...

 
Då sitter man hemma i soffan och grämer sig över allt man egentligen borde göra igen då (som vanligt). Saker som ligger överst på listan just nu är en engelska-presentation och att komma ikapp i matematiken. Det känns som att hjärnan gett upp allt extra lagringsutrymme till skitsaker istället för att hjälpa mig lyckas i skolan. Tänk om allt skolrelaterat kunde fastna lika lätt som allt annat skit.. Jag tror jag är emot mig själv.. 
Men man säger att man tänker klarare när man rör på sig och motionerar etc. så jag har försökt komma igång med att röra på mig så det är bara att hoppas att jag inte ger upp det utan att jag fortsätter kämpa! 
 
Igår så var jag ute och gick i en och en halvtimme, duktig som man är! *stolt* 
Sedan var jag med några vänner jag inte varit med på länge (pga av alla läxor, ARGH!) igår också.. Vissa av dem förstår inte att man har saker att göra utöver dem. Jag har svårt att koncentrera mig när jag gör läxor så det kan ju ta flera dagar innan jag faktiskt blir klar, men jag känner att jag iaf försöker så länge jag är hemma. För jag skulle inte få någonting gjort så länge jag umgås med mina vänner samtidigt. Därför brukar jag vara hemma hos pappa, för att mamma bor så nära mina vänner. Men som sagt, vissa av dem accepterar inte att man har saker att göra utöver dem. Jag måste liksom balansera tiden mellan mamma, pappa, pojkvän, vänner OCH läxor, medan dem kanske bara behöver tänka på vänner och läxor! Lite orättvist if you're asking me. 
 
Men på tal om pappa! Jag fyller 18 år om nio dagar och han kommer inte ens vara här! Han åker till Florida nu på torsdag och kommer att vara där i två veckor. Så han får ta och kompensera det med alkohol tycker jag. Jag får väl blinka lite med mina "långa" ögonfransar och hoppas på det bästa!
 
Jag har nyss suttit och tittat på de nyaste avsnitten av Portkod 1321, väldigt spännande. 
Känner att jag börjar få ångest.. Måste verkligen göra läxorna! 
Men fick precis ett sms från skolan om att jag inte börjar förrän 12.40 imorgon. Yaay? Så funderar på om jag ska åka dit och försöka plugga eller jag känner jag mig tillräckligt väl för att veta att jag inte kommer göra ett smack? Kanske är smartare att stanna hemma och ha sovmorgon.. Vore skönt.. 
 
Menmen, ska man påbörja pluggandet nu eller ska man se till att försöka stärka armmusklerna lite? 
Vi får se hur jag gör
 
 
Ville skylta lite med mina biljetter så here's a picture you guys ;)
I'm a big smiley face :D 
 
 
Btw, ikväll kanske det kommer upp en nagelbild! Om inte så gör det iaf det imorgon! TAGGA NURÅ!!!
 
Thank you for reading biatch!
 
 

Salud, Dinero y Amor osv..

 
Som många andra gånger förut så har jag igen insett att jag måste röra på mig.. Med tanke på min sötsug så måste det gå jämnt ut med träning... Så idag har jag bestämt mig för att ut och röra på mig (för dagen iaf) så att jag kan äta godis och annat skit och samtidigt föregå med gott exempel. För min kropps och hälsas skull! Ska även försöka dra ner på godiset och bara äta det på lördagar.. Förhoppningsvis så klarar jag mig till imorgon.. pinsamt värre att det är så illa.
 
Salud, Dinero y Amor.. Det kanske är något att leva efter?

HEJA MIG!

 

Nail Art!

Ett av mina intressen är att leka med nagellack. Så jag hade tänkt ha en "nail-day" varje vecka där jag lägger upp en bild på dagens mästerverk. Men här kommer iaf en förhandsvisning på lite av vad jag har gjort hittills!
 
Lite slarvigt gjort, but you get the idea 
 
Hoppas det finns någon där ute som är intresserad av att mina små konstverk! 
KOMMENTERA GÄRNA
 
 
 

16+

Time to get wasted with Dehlini!
Hade tänkt stanna hemma och ta det lugnt ikväll och plugga matte och bara chilla.. menen Det första man får höra när man kommer hem är:
Ska jag fixa dig en grogg?
Så då ringde jag Dehlin och sa, ska vi åka dit ändå?
Så nu ska vi på gymnasiefest!
 
Ha så kul alla, I know I will!  
 
 
 

Since I'm strong..

Since I'm strong, I'm moving on.
Tycker det var ett väldigt bra iscitat. Det är inte ofta jag låter livet slå omkull mig, så det här var en av de få gångerna!
Jag orkar inte med att livet ska slå ner mig på rumpan, gräver en grop åt mig och låter mig ligga där ensam i mörkret. Nej, nej, NEJ! I OBJECT!
Så när det väl händer så tänker jag bara "Fuck this shit! Jag har bättre saker för mig. Livet är för kort för att slösa på bort att vara ledsen." Visst, det kan vara bra att vara ledsen ibland också, men om du inte behöver, så låt bli och var galen, var glad, för du vet inte vad som händer imorgon. Ta vara på tiden!
 
If life gives you lemons, don't make lemonade, punch it in the face!
 
Ovanstående är för de jobbiga stunderna, men när du har "punched life in the face", gå då vidare och tänk på dessa kloka ord så kommer du långt här i livet.
 
 
 
Det var allt för idag! 
 
 
 

Iscitat of the day #3

 
 

Karma? eller

Jaha, då har man mått skit igår då.
Är det karma om man är för glad en dag och nästa dag så pissar livet dig rakt i ansiktet. Jag trodde man brukade säga Om du ler mot världen så ler världen tillbaka mot dig. Nej, det kan ju inte vara karma.. Eller hade jag gjort något som gjorde att jag förtjänade att må så igår...? Hela livet var ju ett enda lyckorus för bara 30 timmar sedan.. För att sammanfatta det så fick 3 av de personer som betyder allra mest, mig att gråta igår. Utan att dem hade någon sorts "connection at all". Två av dem är det bra med nu, men den tredje är jag fortfarande osäker på. Jag vet inte hur jag ska göra. Frågan som kommer upp i huvudet är ju:
 
Är det mig eller dem det är fel på?
 
Kan också vara att jag sovit dåligt den här veckan så att jag är överkänslig, sedan är jag ju kvinna och har min tider i månaden när jag är ett komplett psykfall.. Haha skumt att skriva x) glöm att jag skrev det!
 
Jag skulle ha pluggat till matteprovet jag hade idag men det gick ju inte så bra när satt uppe och grät till kl 3 inatt :D
 
Men nu sååå.. då har man skrivit av sig. 
 
TACK FÖR MIG!
 
 
 

Iscitat of the day #2

 
 
rage
 

ÅZUM KVÄLL!

Satt igår och bevakade en auktion på ett par biljetter... pulsen var garanterat upp i tusen och jag hyperventlierade... men sedan när tiden på auktionen tog slut så bara sprutade det lycka ur en!! ÄLSKA LIVET! Jag och min bästa vän vann dem! Fan, sååå jeevla härligt :D Kändes som man var "on top of the world" hela kvällen igår!

Sedan när vi kom ner till "stan" (HAHA skrattretande...) så tyckte våra vänner att vi var helt pompom i huvudena pga a att vi studsade omkring och var jätteglada och allmänt hoppitossiga.. Men vi ville inte säga till dem var det var, eftersom precis alla har gnällt på att vi tycker om dem. *SUCK* Vi gnäller inte på vad dem lyssnar på så ARRGH! Jag känner att man blir som Hulken på insidan när folk bara så hålla på att klaga!
 
Sedan var det ju nattbio i och med att Breaking Dawn part 2 hade världspremiär så då var vi på den också! För er som inte sett den än, Dem har faktiskt lyckats grymt bra med den, så det var ett bra slut på Twilight-serigen :) HÖGST REKOMMENDERAD!
 

Dehlini sminkade mig igår. Så jag bjuder på en bild på mitt snea ögonparti!
 
Men iaf livet leker! Inget kan paja min lycka just nu! Längtalängtalängta!

Puss på er! (haha fan va gay skrivet...)
 
 

Iscitat of the day #1

En kompis har nyligen gjort slut med sin partner. Men gick sedan på samma fest som hen och det ena leda till det andra. Sedan ångrade hen sig och blablabla. Jag suckade bara åt det och kom upp med ett av mina citat!
 
Föreställ dig en godis skål. Den personen som du fortfarande känner dig attraherad av men inte längre vill vara med är den godisskålen. Om du tar en godis så kommer du vilja ha mer, i och med att du redan smakat. Men om du låter bli att ta någonting till att börja med så är chansen mycket mindre.
 
Did you follow? Tycker det var ett väldigt bra jämförelse om jag får säga det själv!
 
 

Wow!

Har funderat flera gånger på att börja blogga, vilket jag har gjort, man tröttnar fort.. Men har funderat på att försöka igen. Jag vill lägga upp mina helt underbara citat så att fler folk kan ta del av dem eftersom att dem är helt freakin' åzuum!

Sedan kan det väl vara kul att skriva av sig om man behöver det. Jag är så trött på alla som lägger upp inlägg och är så himla dubbelmoraliska... *suck*

Och om jag fortsätter blogga så kan jag även hålla logg över mitt snowboardåkande i år igen. Lite oftare med fler framsteg!

Men det var allt för nu!



RSS 2.0