Så trött på detta politikprat.

Det var röstning för EU-valet igår, för er som missade det. Tvivlar på att någon har missat det då precis alla på facebook grinar över det. Alla har olika åsikter, SD är rasister, kan inte säga att F! är dumma i huvudet för då är man sexistisk. Sedan grinar alla över att alla andra grinar. Ex: "Om du röstade på SD så kan du ta bort mig som vän", OH COME'ON!? Alla partier har väl något att komma med, vissa saker bra, vissa saker dåliga. MEN! Alla tycker olika. I vanliga fall accepteras det. Men fan heller när det kommer till politik. 
Jag är väl medveten om att politik behövs i en demokrati. För att det i alla fall på något sätt ska gå runt. Är inte politiskt insatt överhuvudtaget, men man undrar ju om politikerna själva är det. 
Haha... Fick bara lov att skriva av mig om detta då jag tycker det är idioti, men ja, excuse my french.
 
 
Politics drives people apart,
 
 

Gnumania och andra coola djur!

Vet inte vad det är, men jag har blivit helt besatt av gnuer, gnus, gnuar(?!) eller vad fan det heter i plural. Finns det liksom något djur som har mer swag??
 
Här är några andra djur som ligger högt upp på listan och några funfacts om dem!
Mimic octopus. En bläckfisk som kan ändra sitt utseende till form och färg tack vare att den har massor av kromatoforer i kroppen. Kromatoforer är celler som innehåller pigment och är ljusreflekterande.
 
 Näbbdjur. Lever i Australien och liknar en utter med bäversvans och näbb. Ett av få däggdjur som är giftiga. Har giftsporrar på de kloförsedda simfötterna. Giftet är starkt nog att kunna döda en fullvuxen hund. OBS används inte i syfte att attackera, utan självförsvar!
 
 Kiwi fågel. Tillhör strutsfåglar. Kan inte flyga. Lägger dem största äggen med hänsyn till deras kroppsstorlek. Nya DNA-studier har visat att deras närmaste släkting är en utdöd art av elefant fåglar från Madagaskar. 
 
 Sengångare. Lever i Amerikas regnskogar. Deras klor är utformade som hakar, vilket gör så att dem kan hänga upp och ned väldigt lätt. Som namnet kanske redan avslöjat så är de väldigt långsamma djur. Har både dålig hörsel och syn. För att balansera upp det så har de istället relativt bra luktsinne, så de kan känna på lukten om en gren är frisk eller rutten och därav undvika att ramla ner. 
 
 Trollhaj. Få individer som påträffats. Lever i kontinentalsocklens branter från 200-1000 m djup. Kan bli från 1 m upp till hela 4 m. Ser ut som en helt vanlig haj förutom den utskjutbara munnen som är karakteristisk för just trollhajen. 
 
 Narval. En tandval med en framåtriktad, spiralvriden huggtand som kan bli upp mot 3 m lång. Finns specialfall med narvalar som har två huggtänder eller inga alls. Som en enhörning, fast en fisk!
 
 Liger. En hybrid mellan ett manligt lejon och en kvinnlig tiger. Största kattdjuret. WOULD TOTALLY RIDE THIS INTO BATTLE!
 
 
Så där var lite fakta om onödiga saker. 
 
Live to learn,
 
 
 
 

"När man faller ihop som ett korthus av minsta lilla vindpust"

Känslan just nu. Den kan förklaras med ett ord. Ensamhet.
Den känslan har byggts på mer och mer under kvällen och jag är inte säker på varför. Det kan vara hormoner, det kan vara fel tid i månaden eller bara det faktum att personen jag vill ha är kär i en annan. Att man vet att saker man sett fram emot inte kommer gå i uppfyllelse. Att när man verkligen behöver någon så finns dem inte där för mig. Fast jag bara behöver prata lite för att dämpa ensamheten.
 
MEN! Det finns 3 saker jag vill tacka för, för det här året. Då menar jag hela året! Från juni 2013 till nu.
 
- Jag vill tacka min sommarflört, för att han gjorde mig till en bättre människa. Det suger att jag fick lov att lämna platsen där han fanns och att jag aldrig kommer få reda på vad som kunde ha varit. Det suger att veta att han har en annan person som han är kär i och som han kallar sin flickvän. Det suger att inte veta om han någonsin var kär i mig när jag vet att han aldrig hade varit kär i någon tidigare. Jag önskar så innerligt att jag hade varit den första.. Det som jag mest älskar är hur han drog fram en bättre människa ur mig, som jag kunde vara stolt, som jag ÄR stolt över. Den människan i mig har bara vuxit ännu mer under året. Tack.
 
- Jag vill tacka mina vänner här i Luleå, framför allt vill jag tacka Carl som har hjälpt mig under hela året trots att jag är ett hopplöst fall. Han är anledningen till att jag har klarat hela det här året utan en enda omtenta. Trots att jag har varit på gränsen till att misslyckas flera gånger och varit helt säker på att jag faktiskt skulle göra det. Vi har nog alla blivit chockade när jag fått mitt resultat och varit godkänd fast jag bara pluggat under helgen innan, eller dem sista dagarna innan tenta-/dugga-/examinationsdagen. Till nästa år får jag sluta att vara en sån slacker. Tack!
 
- Jag vill tacka One direction, för att dem har fått mig att hålla ihop rent emotionellt det här året. Relativt bra i alla fall. Höstterminen gick bra. Sedan trodde jag att jag var kär, mina murar som jag byggt upp efter Robin (för att slippa bli sårad) raserade totalt och dem är ännu inte återuppbyggda. Önskar jag hade dem kvar. Men One direction får mig att klara mig igenom dagarna. Behöver jag bli glad så lyssnar jag på dem, innan ett prov så lyssnar jag på dem för att kunna lugna nerverna och när jag känner mig ensam för att det dämpar ångesten. Så ja, jag är skyldig dem så mycket för allt dem gjort för mig genom att bara finnas till. Min bästa vän Dehlin berättade för mig att vi inte kommer kunna hamna längst fram på deras konsert i juni, det bröt ner mig totalt efter att ha sett fram emot det hela året.. Men jag ska väl vara tacksam över att ens få vara där och njuta av deras närvaro och musik, med min bästa vän vid min sida, medan vi manglar undan alla fjortisar omkring oss! Ser verkligen fram emot detta. Känns som en bra avslutning på skolåret.
 
Ja, nu är det bara en vecka kvar av skolan. Det här året har gått helt sjukt fort. Sista matte F-duggan på måndag och sista kemi-deltentan nästa fredag, sedan blir det väl något småfirande på kvällen med mina vänner eftersom vi kanske inte kommer att ses på hela sommaren. Men inget drickande för mig! Jag ska sätta mig i bilen first thing saturday morning för att köra hem mot Dalarna och Rättvik. Ska bli så skönt!
Min far ringde mig nu precis också, så humöret blev lite bättre. Han frågade om jag hade ett giltigt pass, så förhoppningsvis blir det en utlandsresa i sommar också!
 
Menmen, nu ska jag försöka göra något med mitt liv. Kanske ska sätta mig och göra mattepappret en gång till. Eller sova? Något av dem i alla fall!
 
Ha det så bra och keep it together hörni!
 

Dessa jefvla val är över

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Uppdatering!
 
  • Jag träffade aldrig Robin när jag var hemma i Dalarna, han hade inte tid, (tydligen?)
  • Jag har valt program inför nästa år, jag ska läsa civilingenjör Maskinteknik här uppe, trots ensamheten så trivs jag
  • Jag vill verkligen skaffa en hund för att slippa vara ensam och jag har funnit min perfect match till hundras, MEN, är allergisk och skulle inte ha tillräckligt med tid för den *sadface*
  • Jag har klarat allting i skolväg so far! Under lp4 så har jag klarat det mesta självmant dessutom, förutom matten. Där måste jag utnyttja Calles hjärnceller as usual. Det är tur att han finns, haha, annars hade jag aldrig klarat det här! 
  • Jag har röjt undan så mycket som möjligt så snabbt som möjligt i skolan dem senaste veckorna för att slippa ha mycket att göra nu i slutet! #DuttiChey94
  • Igår så lyckades jag få 10/10 rätt på fysikexaminationen: radioaktivitet, helt självmant!! Fick bäst resultat av alla mina vänner som gjorde den samtidigt som mig, fastän jag är den som är korkad i vårat gäng, så FUCK YEAH! Det kändes så himla skönt, jag tror jag är den som har minst kvar att göra av oss just nu.
  • Kurserna som jag kommer läsa under mitt första år som civ.ing.student!
  • Ähm.. Ja.. Här får ni lite roliga bilder! :D
 
HAHAHA asså jag dööör! Nej fyfan vad torr humor... It's funny because I understand! ;D
 
Aja, Nu ska jag sluta störa världen,
Godnatt!,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0