Wow...

Ja, så nu har man träffat Robin då.. Jag skickade en random snap till honom och han svarar och skriver typ "Lust att träffas?". Jag ba WHUUT?!, men svarade "Visst, om du vill". Så blev det så. Jag gick till Båthamnen i Rättvik, precis när jag kommit in på vägen dit så kommer en galning och kör om mig i världens fart, åker bort och vänder, parkerar, går ur bilen, tar upp en cigg, tänder den, ställer sig mot motorhuven och bara ser helt jefvla gorgeous ut. Jag kommer ihåg att jag tittade på honom och sedan ut på Siljan och viskade "HELVETE!" för mig själv. Jag gick fram och ungefär 10 m ifrån så säger jag "Tjena badboy! Hur hälsar vi nudå? Gör vi någon cool handshake? Säger vi yo? Eller nickar vi bara till varandra från distans?". Han sträcker ut armarna och säger "Får jag en kram?". fuckfuckfuck. Så jag gick fram kramade om honom, blev alldeles svettig, ville inte släppa taget, det var precis lika underbart som i min dröm. Men jag släpper taget, för det här är verkligheten och inte någon jefvla dröm. 
Sedan pratade vi om det mesta, men det var tyst ganska många gånger också. Vad säger man liksom till en person som man inte har träffat på ungefär ett år och som har gått och skaffat sig ett helt nytt liv sedan dess, ny flickvän, nytt tänk, etc. 
Jag fick lov att fråga honom om han bara träffade mig nu för att ha det överstökat. Han sa "Ja", jag vet inte riktigt hur jag ska ta det.... Men jag sa "Ditt sviiin!", och fick svaret "Ställ inte frågor du inte vill ha svar på!". För en sekund där så kändes allt som förra sommaren... Hans attityd... Jag ville ju ha svar på det...
Sedan så skjutsade killen, som nu har körkort, hem mig. I bilen så snackade vi och han sa något och sen drog sin arm tröstande mot min, kommer inte ihåg vad. Sedan sa han att dem inte har någon mat hemma och om vi skulle åka till McDonalds, precis som förr i tiden. Han kommer ihåg förra sommaren i alla fall. Jag önskar att det inte bara var jag som ville ha tillbaka den. 
När jag gick ur bilen så sa jag "Nu har du det överstökat i alla fall", han sa "Men sluta, jag kommer säkert ha svintråkigt i helgen, så du kan väl höra av dig om du vill.". Jag sa "Du kan höra av dig!". Sedan åkte han iväg.
 
Jag hörde av mig, men såg honom inte något mer. Han svarar knappt. Kul,
 
 
 

SÅ JEFVLA HEMMA!!

Jaha. Då har man suttit i en bil i ca 9-10 h idag då. Händelserikt å grejer. Not really men ändå, det har la gått bra!
Notes från resan: Kissade typ två gånger. Hade fyllt på fullt med bensin innan jag åkte, sedan fyllde jag på med en kvarts tank till när jag hade ca 2-3 h kvar. Vilket jag trodde skulle räcka.. Lägg märke till trodde! Sista gången jag stannade för att kissa var i Bollnäs, sedan, direkt efter att jag hade lämnat macken där så börjar lampan att lysa.. Jag ba "NOOOO!!!" och tänkte "Vart fan finns närmaste bensinmack nudå?!" så jag åkte och åkte och åkte. Sedan svängde jag av till Bergslagsdiagonalen (som går igenom skogen hem till mig) istället för att åka över Furudal. Efter den vägen så började jag plötsligt tänka, "HAR JAG KÖRT FEL?! HAR JAG MISSAT EN AVFART?! VART ÄR JAAAG?!?!", och japp, jag skrek av panik i mitt huvud men såg så jefvla calm ut afk. Sedan kom äntligen en skylt där det stod Rättvik blabla km och då blidde jag minsann glad! Efter det så blev jag också glad för jag visste att det snart skulle komma bensinpumpar efter vägen och jag hinner ta mig fram till dem. Jag går ur bilen för att tanka och så tar inte dem mothafakkin' bensinpumparna mitt kort(!!!) så det var bara att fortsätta åka, jag hade ju bara ca 1-2 mil kvar till hem. Men mindre än 1 mil hemifrån så lägger bilen av, så jag får lov att ringa min far och säga att jag har fått soppatorsk ute i skogen... Så kom han till undsättning med en dunk så att jag kunde ta mig hem!!
WOOHOOO Superfarsan!
Åkte sedan ner till min mor så att jag skulle hinna träffa min lillasyster innan hon lade sig. FÖR HIMLA GÖÖÖÖLLIIG aassss! 
Sedan blev det att åka tillbaka upp till papput och knäppa en bärtzzz, en vandring ner till farmor och farfar och så satt vi där och tjöta lite. Blev lite lullig och satt och prata med min farmor om småsaker som jag känner att jag behöver få ur mig. Om Robin, om hur jag mår i Lule, att jag bloggar för att skriva ut mina känslor, att det finns saker jag inte ens kan skriva ut här för att det får mig att må dåligt, kanske raderar den där meningen sen om jag känner att jag inte klarar av att se den, GGAAAH usch(!!). Hon tyckte väl att jag verkade full för att jag babblade på så väldigt. Men jag var bara lite lullig och behövde prata, det kan väl anses som babbel i och med att jag blir som en Duracell kanin när jag har druckit, så jag pratar väl i samma takt som jag rör mig. I princip. 
Pappas kompis kom också över så då ringde jag Simon (mitt ex) och fråga om han också ville komma ner, och det gjorde han! Men han fick agera chaufför, för papput och Johan ville dra ut på byn så jag föreslog att vi skulle åka till Bowlingen, alltså våran nattklubb i Rättvik. Jag ville dit så att jag kunde kolla hur bra croupierna var på blackjacken där. Så vi åkte ner, min pappa var för full för att komma in, så jag och Johan gick in och Simon skjutsade hem pappa. Jag gick inte och pratade med en av dem som jobb, kollade så att vi körde med samma regler etc, sedan frågade jag om kontaktperson. Sedan gick jag ut och joinade Simon och så satt vi inne i pub-delen och väntade på att Johan skulle festa klart. 
Eftersom min far var full som en kastrull och hade däckat hemma så åkte jag med Simon hem och sov där istället. Tro ingenting, jag sov på hans soffa. Vi spelade lite Tiger Woods '14 och sedan så slocknade vi.
Dagen efter eller om det var idag(?) så ringde jag till FC Casino (de som hade blackjacken och som tydligen har monopol på alla utom en nattklubb/pub i Dalarna) och jag ska träffa någon i Borlänge i veckan för att gå igenom allting. Men det ska nog blir kul!
 
Puss hej!,

RSS 2.0