Den tjugoandra februari

Idag så hade vi friluftsdag!
Jag var i Bjursås och åkte snowboard med Dehlin. Det var azum!

Bjursås SkiCenter har juh byggt upp en ny park i år, SoulPark! Den fanns i två-tre olika nivåer och vi höll oss i den mellansvåra där jag lyckades rätt så bra med att hoppa och raila!
Hade nog aldrig i mitt liv satt min fot i den svåra SoulParken förrän jag kan hoppa i dem backarna vi har hemma i "byn". Vi såg hur några av våra kompisar hoppade i den svåra och dem flög juh minst 2-3 meter upp i luften. Extremt avis på dem för att dem kan faktiskt. Kan bara tänka mig vilken j*vla adrenalinkick dedt måste vara!

Dagen har varit bra men blöt och jag kunde ha kämpat lite mer än vad jag gjorde..

Här kommer två bilder från idag:


När vi satt i liften


Min bästa kompis och snowboard-buddy Dehlin

Den femtonde februari

Idag gick det bättre! Jag tog mig förbi hela landningen den här gången. Men jag vågade inte försöka mig på de större hoppen (de är så läskigt höga!) och vill inte försöka mig på dem förrän jag kan hoppa bättre, högre och längre!

Men vi träffade på en gammal kompis som försöker ta upp snowboardåkningen igen. Så vi pratade lite och sen så åkte hon med oss.

Hon sa att hon kunde ta boxen (en tjockare version av rail) och i och med att jag måste bli pressad för att prestera bättre så sa jag till henne att ta den, vilket hon gjorde och efter henne så gjorde även jag det! :D

PUSS & HEJ!

Den tolfte februari

Första dagen på mitt så kallade projekt! Jag försökte ta mod till mig genom att försöka hoppa i de lite större hoppen idag, det gick väl helt okej, jag vågade ju försöka i alla fall! Men jag tog mig inte förbi hela landningen, men nästan! Inom en månad har jag klarat det och tar de ännu större hoppen och kan förhoppningsvis även göra en grab och/eller 360 ;)
Men jag ska kämpa för blotta livet den här månaden och sen fortsättningsvis också!

Adiós!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0