Friluftsdag!

Så idag har vi haft friluftsdag!
I och med att för få personer visade intresse för att åka till Trysil så att det blev inställt, så valde jag och Dehlin att åka till Bjursås Skicenter istället. Sjuuukt kul var det!
Tredje gången vi åker bräda i år, jag som lovade mig själv att jag skulle åka så mycket som möjligt i år.. Men det kommer, än är inte säsongen slut!
 
Jag tog boxen, whoopwhoop!
Bara för att Dehlin blir så bra på bild då..
 
 
Haha! Det gjorde lagomt ont alltså. Fick en gigantisk bula på armbågen som var större än själva armbågen också. Den är sminkad blå/lila!
 
Fred ut från klumpig_chey94 med ful armbåge
 
 

Mors födelsedag!

Bara för att min älskade mor fyller år idag!
Grattis på dig tant, bara ett år kvar till 40 nu ;)
Jag älskar dig, puss!
 
Den über-goda smörgåstårtan som vi äter vid varje födelsedag! MUMS!
 
Grattis mor! Du är bäst :)
 
 

Vinterkonsert

Idag så bjöd farmor med mig på Vinterfest som hette Rituals and Faith i Mora kyrka. Det var trevligt tycker jag, i och med att jag gillar att umgås med min farmor. Dalasinfoniettan spelade.
Sedan sjöng Malena Ernman, den kvinnan kan sjunga alltså! Hon kan ta till med riktiga toner som jag bara skulle kunna drömma om att en komma i närheten av, och sedan att hon sjunger på flera olika språk, som t.ex italienska, azerbajdzjanska mm. Dream on liksom.. Som tur är så är hon ju inte helt perfekt för hon gjorde väldigt fina miner medan hon sjöng, men jag antar att det ingår i hennes "act" or what to call it.
Sedan avslutades konserten med två snubbar som spelade piano tillsammans. Det var OTROLIGT! De satt mitt emot varandra vid ett varsitt piano och spelade The Rite of Spring av Igor Stravinsky (Våroffer). Alltså de spelade inte samma sak, utan kompositionen hade som två "manus" eller notpapper (eller vad man kallar det, jag kan inte musik, okej!?) som dem spelade efter och det gick ihop så himla perfekt. "Manusen" var som två stora häften, så dem hade en varsin person som satt och bläddrade åt dem när dem kom till slutet av sidan, för att dem skulle aldrig hinna bläddra själva i den takten som dem spelade i. Det jag tycker var så coolt var att dem var så samverkade och att dem satt och spelade konstant i ca 40 min utan stopp. WOW!
 
Min Ice-Slush med Cappuccino-smak som jag avnjöt innan konserten
 


ROADTRIIIP!

Idag bestämde jag och Dehlin oss för att vi skulle åka till Aqua Nova för att titta på snygga killar topless! (eller ja, i hopp om att se snygga killar, topless) Men våran tur varade ju jäääättelänge. Inte en enda snygg jävel hade dem att erbjuda! Så vi tvingades (okej, vi behövde inte) titta på gamla gubbar och tjocka barn (nej, jag menar inte tjock som ett skällsord, så haka inte upp er på det), så dagen var ju en besvikelse på den fronten. Först slösa pengar genom bensin för att åka dit och sedan betala för att komma in på badhuset också. Di-sa-ppoin-ted-!
Men sedan när vi håller på att göra oss i ordning för att åka hem, så ringer min mamma och undrar om vi kan svänga förbi Biltema och köpa någon grej till bilen åt henne.
Så då åker vi dit och där i "hjälp"-disken så står han. Han som vi har väntat på hela dagen! En riktig pudding! Enda felet var att han inte stod topless.. 
 
Som tur är så har man ju aldrig tråkigt med Dehlin iaf!
 
 
Peace out mother ****** (imagine the pip-ljud)
 
 

Dyrt impulsköp!

Jaha, så jag satt på toa för 3 timmar sedan cirkus. Jag vet, intresseklubben antecknar. Men här kommer det intressanta, jag hade mobilen i bakfickan. Och min mobil är ju trasig sedan tidigare (då jag slängde den i gruset, lägg märke till slängde) så skärmen är helt sprucken. Men i alla fall, när jag skulle sätta mig ner så ramlade mobilen ur fickan och ned på golvet, hur långt kan det ha varit liksom, högst en halvmeter!!? Men min älskade/hatade mobil gav upp totalt och ville inte starta igen. 
Klockan var då ungefär 17.30, så det var en halvtimme kvar tills alla butiker här stängde. Så jag sa till mamma att vi måste skynda oss till Audio Video (som är elektronik-butiken vi har här sedan Expert gick i konkurs) och det gjorde vi, så nu är jag en iPhone 4S rikare och en stor summa pengar fattigare.. Men, winwin!
Önskar att jag hade köpt en sådan från början istället medan det var pappa som betalade för den (det var min födelsedag). Men nejnej, Nokian var ju sååå mycket mer mobil för pengarna enligt personalen. MY ASS heller!
 
Men, inga sura miner nu!
Kärlek till min nya iPhone ♥
 
R.I.P Nokia N9
Tänker inte hålla något tal, för den sög. Men vi hade trots allt våra stunder tillsammans. 
 
 
 
 

RSS 2.0