Tentaplugg och fjärilar i magen trots omplåstrat hjärta

Så direkt efter mitt förra inlägg så höll jag på att snapa med Robin, alltså killen som jag skrev om, och det gör mig alltid på bättre humör och löjligt glad av någon anledning. Menmen, jag skrev med honom och sa att jag vill träffa honom nästa vecka när jag ändå är i Dalarna, lusten till det är så stark nu efter den där drömmen och det känns som att jag inte kan komma dit tidigt nog. Dumma tentor. OCH FAKK FYSIK! Menmen, i alla fall så skrev jag och var lite fräck med honom (VILL JU SÅ GÄRNA HA HONOM!! Näck... hoho) och till slut så skrev han typ 'problemet är att jag har flickvän'. Där brast det. Chocken som kom. Jag kunde inte tro det. Killen som borde vara min har skaffat flickvän medan jag går här och inte ens har kommit över honom! (kanske inte så konstigt när man inte ens försöker) Sitter och kollar på bilder från sommaren ganska ofta och på videos bara för att kunna höra hans röst.. Önskar man kunde veta vad som kunde ha varit.. Känns pissigt när man fick lov att lämna någonting som det kändes som att det fanns så stor potential i.. Men ska förhoppningsvis träffa honom till helgen, ska fan tvinga dit honom. Bara en kram. Gosh.. Jag vill...! 
Innan han skrev det där så hade jag skrivit att vi kan träffas, öla och skitsnacka, liksom catch up på allting. Men så fort han skrev att han hade flickvän så rösta jag för att vi skippar ölen.. Han undrade varför, och ja, blir man inte alltid mer pilsk med alkohol i kroppen?! Med honom i närheten dessutom, nej fakk no. Tänker inte vara den andra kvinnan! Tror jag.. Såvida inte han tar initiativ, det är ju inte min flickvän.. My god, i-landsproblem.........
 
Sedan så har han ju tagit bort mig från facebook, instagram och har säkert raderat mitt nr också. Så jag tänkte på honom när jag såg den här bilden!
Mwaha, bitch please!
 
 
Annars så har dagarna bestått av tentaplugg. Hade matematik E-tenta igår och jag tror faktiskt att den gick bra så jag hoppas att jag är godkänd på den. Så helgen består av att råplugga fysik B inför tentan på måndag..... Kommer nog knappast att klara den... Menmen, man kan ju alltid hoppas. Har så snälla kompisar som hjälper mig trots att jag är helt handikappad när det kommer till siffror blandat med bokstäver. 
 
Nu är det bara 3 dagar tills jag flyger hem till Dalarna igen och blir kvar där i längre än en vecka i alla fall, om jag nu tänker rätt! Som sagt, längtar...!
 
Nu ska jag göra en till fysiktenta så ni får ha det!,
 

Kladdat och lekt

Idag så har jag försökt leka lite med nagellack. Det var länge sedan, jag har ju inte haft mina nagellack här, men nu så!! Men sedan har jag ju varken fungerande skrivbordslampa eller kökslampa så det blev att sitta i sängen med ostadig hand och ganska kasst ljus, men här är resultatet av allt kladdande.



Om drömmar vore verklighet...

... så vore jag en lyckligare människa. Idag var det tänkt att jag skulle ha varit i skolan tidigt för att plugga inför tentan imorgon. Hade ställt klockan på 07.40, vet inte riktigt vad som hände med den tiden, men när nästa alarm ringde en halvtimme senare så drömde jag så skönt så jag kan svära på att jag sa "neeej" högt för mig själv när jag väcktes utav oljudet från mobilen.
Jag hade precis anlänt hem till Dalarna, vet inte riktigt vart jag var, men antar att det skulle föreställa vårt hem. Jag gick in i det som skulle föreställa mitt rum, och där stod han.. Personen som får mitt hjärta att slå på denna distans, utan att han förmodligen vet om det.. Killen vars ord och snapar gör min dag mycket bättre.. Som gör mig upphetsad av bara tanken på honom.. Killen som jag lekte "gul bil" med hela sommaren.. Killen som jag inte insåg att jag verkligen ville ha förrän det var totalt för sent och som nu inte verkar vilja ha någonting att göra med mig men jag fortsätter tvinga mig inpå hans liv.. Ja, mitt där i mitt rum så stod Robin. Han hade väntat på mig. När jag såg honom så slängde jag mina armar runt hans hals och höll om honom hårt, och han höll om mig exakt lika hårt tillbaka.. Hela händelsen var så euforisk så vi sjönk ihop tills vi satt på golvet, fortfarande med armarna om den andre. Jag kände till och med hur jag blev helt yr i huvudet av hans närvaro, jag kände hans lukt, allt! Det gjorde hela drömmen så verklig. För det är exakt vad jag velat göra dem senaste veckorna. Jag saknar honom så himla mycket så om han bara kunde förstå.. Därför utbrast jag "neeej" när jag väcktes utav alarmet och insåg att jag fortfarande låg kvar, ensam, i min säng, i Luleå. Försökte somna om så länge så att jag bara kunde få vara nära idioten... Fakk
saknad

Vi fick tillbaka kemiduggan idag. Jag blev godkänd så jag slipper göra kemitenta! Så det blir att åka hem till Dalarna igen på tisdag när alla tentorna är avklarade! WOHO!

Puss på er,
 
 

TentaP

Ja, nu är tentaperioden igång. Jag har tenta i matematik E på fredag och i fysik B del 1 på måndag nästa vecka, taggarååå........
 
 
Ambitiös, var det!,
 

Spegel, spegel på väggen där

Det är så skönt att äntligen ha en helkroppsspegel igen! Inte konstigt att man ser ut som man gör när man inte haft en aning om hur kroppen hunnit förändrats av allt jefvla ätande. Men jag provade min klänning från balen i nian. Den sitter perfekt! Har dessutom mer tuttar i den nu, winwin!!



kl nollfyra:fyrtiotvå

Nyligen hemkommen efter att ha jobbat på STUK inatt. Jag jobbade med Henni. Det var knappt nå människor så vi öppnade inte bordet förrän vid kl 00, plus att vi bara hade ett bord öppet så en av oss satt alltid och tittade på den andre medan den dealade. Folk brukar aldrig spilla på duken (blackjack-bordet), eller jo, men bara små droppar. Idag så spillde 4 olika personer på bordet under loppet av 10 minuter. Inte lite heller utan en fjärdedel av bordet! Herregud vad fulla folk var idag. Drägg!
Vi bankade hela 30 kr, woho!
Efteråt satt jag och Henni och pratade i pershänget, där satt även dem två DJ's som hade jobbat under kvällen, varav en av dem var P*****'s sambo. Så när dem hade gått så började jag prata med Henni om hela situationen som varit mellan mig och P***** eftersom jag knappt har några tjejkompisar häruppe och jag känner att jag behöver prata av mig om sådana där tjejgrejer också och få respons. Sedan är det bra att det är en person som känner till människorna jag pratar om. Så efter det så kom vi in på Patrik (som förresten sov hos mig inatt igen, fortfarande inte gjort någonting! Jag är totalt ointresserad av honom!) för jag känner att jag behöver prata om honom med någon också. Hon sa att alla trodde att det var något mellan mig och honom och jag känner att jag skulle inte palla om folk fick reda på att han sovit här och får för sig massa jefvla skit. För jag är helt säker på mina känslor fortfarande och får jag inte ha min sommarflört, ja då är det P***** som gäller för mig. Jag är så fruktansvärt kräsen när det kommer till killar. 
Men den här veckan har varit väldigt händelselös annars, i fredags så hade vi dugga i kemi, det är bara att hoppas att mina ordbajsargudar var på min sida. Får jag bara över 30% på den så slipper jag göra tentan i kemi den här läsperioden! 
Sedan så gick jag nästan och bara väntade på att Patrik skulle höra av sig och undra om vi skulle hitta på någonting igen. Jag ville verkligen inte, när jag känner att folk kanske är intresserad av mig (man ska inte smickra sig själv, jag vet, menmen) så blir jag typ äcklade av dem, för känner inte jag mig intresserad av personen i fråga så vill jag inte heller att den personen ska vara det av mig. Blir en jätte jobbig situation för mig. Så när jag satte igång mobilen igen efter duggan så hade en sms:at, och jag citerar:
"Vad skulle du göra om jag knackade på din dörr med öl i mina händer och bad om att få komma in för att spela NES ikväll kl 19-20 nånting ;) Och kanske ta med någon nice rulle att kolla på ;)"
 
Jag vet inte varför, men jag tycker att det är jätteslemmigt när folk skriver ;)-gubbar. När han skrev det där tänkte jag bara "NEJ JAG VILL INTE :(((", ifall att det ger honom falska förhoppningar liksom. För jag vill varken ha killen som pojkvän eller ha sex med honom. Inte ens pussas med honom. NEJ! Usch, får rysningar av bara tanken. Inte positiva rysningar. Jag svarade, och jag citerar:
"Tagit ölen och skickat hem dig igen :D nä men det blir en tröttdag för mig idag, ska nog spela dator :) och om jag skulle släppa in dig så får du gå hem efteråt!"

Jag kände egentligen bara precis som jag skrev i början av sms:et. Men jaja, jag kom inte på någon bra anledning till att säga nej, plus att jag har svårt att säga nej när det kommer till sociala grejer. Vi snackade under kvällen och kom på något sätt in på att det sista han ville var att ha ett förhållande under universitetstiden. Så när det blev sent och han fortfarande var kvar, *host* kl 5 *host*, så sa jag att vi verkade vara på samma sida så om han ville sova kvar så fick han göra det. Han hade svarat på mitt sms att han inte skulle bli kvar så länge! Så när klockan var 03 så frågade jag honom om han inte skulle gå hem snart, vilket han såklart inte gjorde. Men jajaaa. 
Allting är ju chill på morgonen och så också. Men samtidigt känner jag att jag är otrogen mot mina känslor när jag låter en annan kille, än den jag faktiskt är intresserad av, sova i min säng. För mig är det jätteviktigt att jag inte "slösar på mig själv". Men ja, som sagt så pratade jag med Henni om det hela och vi kom fram till att det nog inte är så bra, så jag ska nog inte låta honom sova här nå mer. Det är nog det bästa för mitt psyke också, i längden. Jag har i princip raderat allt som fanns av honom här hemma också, slängde ut ölflaskorna som han kom med, slängde täcket han använt i tvätten, samma sak med kudden. Jag vill inte ha lukten av någon annan här så FU! Nu blir det inget mer av det där! 
Jag och Henni ska nog börja ta promenader och prata. Hon föreslog det och jag tycker det låter som en helbra idé. Jag gillar att vara ute och bara gå och sedan så behöver jag ju som sagt prata om tjejgrejer och faktiskt få en riktigt respons på det. Henni är en människa som jag tror slänger sanningen i ansiktet på en och det är bra att hon vågar säga exakt vad hon tycker! Så jag kommer definitivt att nappa på hennes erbjudande!
Exakt! fml

Båda mina svarta byxor är ju trasiga i grenen så jag har fått köra på kjol och nylonstrumpbyxor dem senaste gångerna jag jobbat

Men nej, nu måste jag sova, ser att ljuset börjar leta sig igenom gardiner och persienner och det orkar vi inte med så, godnatt folks!,
 
 

ÅÅH FYFAN I HELVETES JEFVLA SKIT!

Ja, gårdagen/natten gick ju jätte bra. Precis som rubriken säger! Nej usch, jag failade redan vid första spelaren som ville köpa in sig. Han skulle köpa in sig för 200 kr och jag tror min hjärna fuckade ur, för jag är säker på att jag gav honom 400 kr i marker. Jag räknade fel flertalet gånger, jag missade att en person hade satsat 100 när maxinsatsen är 70 så då blev det grinigheter över det också, jag plockade ihop korten en gång utan att ens ha lagt ut kort till mig själv och fick då lov att backa spelet, lamporna slocknade då och då för att folk stod och hängde på lampknappen och jag hade ingen liten lampa vid mitt bord så det var ju bara att vänta på att lamporna skulle börja lysa igen, när jag skulle köra sista handen så blev jag tjock (för er som inte vet, det betyder det att jag fick över 21 och då vinner alla vid bordet) och då var det en kille som hade satsat 70 på alla sina kort och dessutom splittat flera, han lär ju ha varit lycklig i alla fall, han gick hem med en vinst på åtminstone 400-500 kr+! Jag däremot, jag gick -6,8% ungefär. Patrik gick +30ish%. Man ska tydligen inte kunna gå back på en sådan storkväll, utan man ska gå plus massor. Vilket vi inte gjorde, vi ligger tydligen väldigt mycket back jämfört med föregående år rent generellt sätt. Så nu har Mr. Minus (Jesper, en till i BJ-laget) fått sig en fru, Mrs. Minus aka mig. Men jag och Patrik kom på att vi kommer få helt amazing barn! För att minus och minus blir plus!! WOOPWOOP!
Dricksen däremot var väl helt okej, 20 kr per arbetare. 
Det var en skitdålig kväll för mig i alla fall, så besviken på mig själv, det är tur att man är snygg i den begärda uniformen som gäller för BJ-laget! Har tyvärr ingen bild på det. 
Precis innan jag skulle gå hem så såg jag P***** som stod och höll på i ett skåp, så jag frågade honom hur det hade gått och så hade vi ett lite sådant där kyligt samtal, men jag pratade med honom i alla fall, fast jag inte ens brukar kunna titta på honom utan att blossa upp som en tomat. 
 
Juste! Ni fick ju aldrig en bild på slutresultatet av mitt slitande. TADAA!!
 
Så skönt att äntligen ha mer av sina egna möbler och grejer. 
Saker som jag absolut har saknat:
1. Min dubbelsäng!
2. Mina manga
3. Mina filmer (syns inte på bilden men det är en till rad med filmer bakom)
4. Min tävä
5. NES
 
De sakerna älskar jag nog mest!
Vi hade otroliga 12°C igår! 14,5°C idag, våren är på G, längtar! Börjar bli trött på den här dåliga vintern nu.
 
Men ja, nu ska jag väl försöka få något gjort under det resterande av dagen. Laborationsrapport i kemi och kontrollfrågor i fysik är målet! 
 
Pöss på er,
 

Mina möbler och äckellabb!

Så igår morse så gick jag upp tidigt bara för att kunna äta hotellfrukost med min far och Adora. Så jefvla värt att gå upp tidigt för en sådan frukost!
 
Efter det så satte vi oss i pappas buss och drog oss mot Vänorts (där jag bor). Sedan var det bara att börja bära upp allting till lägenheten, jag bor ju på 3:e våningen. Har som tur är en hiss! Men den fick ju inte dubbelsängen plats i såklart, knappt så att man fick upp den trapporna för att det är så tight!
Jag ringde till Lindbäcks (företaget som äger lägenheterna) och undrade om dem kunde hämta den sängen som jag redan hade här. Svaret från kärringen som svara var: "Varför skulle vi vilja hämta din säng?" Lät så otroligt bitchigt när hon sa det så blev nästan förbannad. Men de kunde inte hämta den, för de har tydligen inget lagringsutrymme för den. Så den fick följa med min far hem till Dalarna!
Fakk Greta alltså! Tanten som svarade hette så, USCH! Biatch...!
Efter att vi hade fått in allting så skjutsade dem mig till skolan och sedan så åkte dem hem igen :(
Sedan flöt dagen på, hade laboration vid kl 13, vi var klara vid kl 15 men hade tydligen failat på en av föruppgifterna, så Fredrik fixade den på ca 5 min. Läraren kom förbi precis när han skulle skriva den slutgiltiga formeln och frågade om vi var klara, svaret var "Snart så!" och då gick läraren vidare till nästa grupp och nästa grupp och nästa grupp och vi fick sitta och vänta till kl 17 för att han stod så länge hos alla. Typ som att han hjälpte dem med hela laborationen. Sedan när han väl kom till oss så rättade han allt på mindre än 10 minuter. Nej, inte OK, jag tycker inte att man ska behöva sitta och vänta så länge när man är klar, 2 TIMMAR LIKSOM?! Jag fattade visserligen inte så mycket av vad vid gjorde, utan det var Fredrik och Tobias som gjorde allt. De är så smarta, jag fattar inte :o Måste vara så skönt att ha ett riktigt matematik-huvud.
Laboration i Fysik, Växelström
 
Sedan så stack vi allihopa till Old Brodies och åt fredagsmat och drack en bärtz tillsammans. Blev himla dyrt så nu ska jag försöka leva på 28 kr så länge jag kan utan att be mina föräldrar om pengar... Usch, känns inte bra :(
Efter det så stack jag hem och började packa upp kartonger och fixa i lägenheten. Drack lite.
 
Så kom Patrik (en kille som också är med i Blackjack-laget) och höll mig sällskap. Han försökte spela Super Mario bros. på mitt NES medan jag höll på att packa upp, han sög verkligen! Slutade med att han sov här. Inget mer än så! Inget snusk, inget pussande och inget kramande! Jag är inte intresserad av honom på det sättet, men det var skönt att inte sova ensam.
Jag är fortfarande totalt kär i en person som inte vill ha mig. Det är sant det dem säger. "You want what you can't have". Känner så igen mig i det helt plötsligt. Jag brukar få den jag vill ha när jag väl försöker, det händer typ aldrig, hittills har det bara gjort det en gång men ändå! Om sommaren ändå hade varit oändlig, vad lycklig jag skulle vara...
Vet inte riktigt hur jag ska tolka den här men den är säkert logisk!
 
Patrik stack nyss hem, så nu taggar vi jobb ikväll, yaay.. Ne, så himla otaggade är vi. Det är en storkväll dessutom! DJ-lagets största event, BEAT. Hade varit så kul att gå ut med grabbarna ikväll istället. Men jaja, det blir säkert bra. 
Bara bilden gör ju att man blir taggad!
 
I och med att det DJ-lagets event så vet man ju vem som kommer jobba.. Fakk..
Jaja, vi höres imorgon folks!
 

Nedräkning och gym

Först och främst måste jag ju meddela att det bara är 100 dagar kvar till One direction konserten! 99 dagar för dem som ska gå den 13 juni. Men nu är nedräkningen i full gång i mitt huvud. LÄNGTAR!!
 
Jag har gymmat idag, första gången på ganska länge. Måste ju passa på så länge jag har medlemskap, vilket avslutas imorgon och jag kan inte fylla på förrän studiebidraget kommer igen om mer än två veckor :( Jag behöver verkligen gymma nu! Måste få bort det fläsk jag tydligen byggt upp på ryggen. Jag testade min balklänning när jag vara hemma i Dalarna. Jag behöver den till ett event för oss arbetare på STUK, Kaptensbalen. Min mor hjälpte mig att dra upp dragkedjan bak, MEN den ville inte hela vägen upp utan lämnade ett glapp på nästan 1 dm. Plus att fläsket där bak drogs ihop så att det såg ut som att jag hade en cleavage, sorgligt nog större där än på framsidan.. Min mors uttryck var att det såg ut som en röv, tack för den liksom..! Jag har gått upp nästan 10 kg sedan jag flyttade till Lule, helt sjukt ju! Men ja, det är ett mål innan maj, att komma i min balklänning. 
Wohoo badass.
 
Annars så sitter jag och väntar på att min far ska komma upp med min möbler. Stackarna har suttit och kört i 120 mil snart. Först ner till Stockholm och sedan vid kl 14 så började de bege sig hitåt. Men nu har dem i alla fall bara ca 1 timme kvar! Men det verkar som att dem kommer sova på hotell istället för här eftersom dem inte kommer vara framme förrän inatt. Så det blir hotellfrukost för mig imorgon! Vilket jag skrev till min mor, hennes svar är som vanligt helt pompom..
Hon är la för go! Anledningen till att hon skrev det var väl för att jag hade gjort det till henne innan jag åkte hem till Dalarna, hon hade ju trots allt precis fyllt 40 år! 
 
Så nu ska jag sova och tagga hotellfrukost imorgon!! AWESOME!!
 
Godnatt på er, 
 
 
 
 
 
 

Städat modulen och lekt lite mer i Ps

 
Ja, så idag så har jag som rubriken säger varit och städat det jefvla modulfanskapet, så har skickat ett mail till besiktningsmannen som inte kan stava till besiktiga, så han ska dit och titta imorgon. Han kan då fan inte klaga på någonting nu, då blir jag förbannad! 
Sedan har jag ringt både Tele2 och Länsförsäkringar för att flytta mitt bredband och min hemförsäkring till här jag bor nu. Vuxenpoäng till mig!
Sedan har jag lekt lite mer i Photoshop.
 
Annars så har jag tittat på The Breakfast Club och sovit lite mer, eftersom jag inte hade några lektioner idag. Borde verkligen ha pluggat eftersom TentaP börjar närma sig.. Men jaja sådant där fixar sig alltid!
 
 
Helt klart värd att se också, så härligt med dessa gamla filmer. Killarna i sådana filmer, det är vad jag kallar riktigt rebeller, rawr! ;)
 
3,5/5 isbitar,
 

Lekt i Photoshop

Så kvällens nöje har bestått av att leka i Photoshop, försökt lära mig lite nytt ruligt. Så här blev resultatet.
 
Jag har haft kul medan jag gjort den i alla fall! Mwaha
 
Nej, nu ska jag lägga mig och sova, att sitta vid datorn tar på krafterna..... 
Upp imorgon bitti för att åka och städa modulfan för en andra gång eftersom besiktningsgubben inte tyckte att det räckte. Det var för fan sand på golvet när jag flyttade in och nu grinar han över att jag inte tvättat innanför fönstren?! Nej nu får ni då fan ta och ge er!
 
Godnatt folks, 
 
 

Filmtips!

 
Det här är en film som jag tittat på ett flertal gånger den senaste veckan. Den är så himla bra! Helt klart värd att se.
 
5/5 isbitar från mig!
 

Tänkvärt!

 
 

Hemma i Dalarna #2

I onsdags så gick jag upp tidigt för att hinna med bussen till flygplatsen för att sedan flyga mot Arlanda. Det gick bra. Möttes som sagt upp av lillebror och Richard och det var en enda skrattfest hem, förutom att bilen paja då. Under onsdagen så var jag först hos mor ett tag, sedan skjutsade jag min bror till en kompis och efter det åkte jag till Simon eftersom det ändå var åt det hållet. Det var trevligt att träffa honom och hans familj igen. Efter det åkte jag hem och ölade med min far. Shitchattade och lyssnade på musik.
 
I torsdags så skulle min far ut på ärenden så jag åkte till min mor, som vanligt, för att få träffa min lillasyster och vara med dem och få ligga i MIN underbara soffa! Hände inte så mycket mer den dagen tror jag. Sedan åkte jag hem och hittade en trött far i soffan så jag åkte till Simon och var där till kl 01 på natten. Sedan när jag kommer hem så ser jag att min far spelat Bingolotto helt själv. Skuldkänsloooor...
 
I fredags gick dagen som vanligt, åkte ner till Rättvik för att vara med Saga, mor och Richard. Dehlin kom förbi också!! Vi skulle försöka få ut extra biljetterna vi har till 1D's konsert. Men såklart så skulle Tradera inte samarbeta, våran rabattkod från Mecenat ville inte fungera så vi kunde inte få ut dem gratis, så då sket vi i det. Skulle försöka senare istället. Men det var trevligt att träffa schniggingen!! Jag fick t.o.m en sen julklapp :') Har tyvärr ingen bild på det men ni lär väl få se det så fort jag fått i det i sängen! Tyvärr hade jag ingen julklapp till henne, fattig som få är man som student... Och nästan 10 kg tyngre pga av allt pastaätande... Jag hoppas att åtminstone hälften av dem kilona är muskler!
Ser lite galna ut, men det får man när man är helt euforiska av en konsert! Crazy eyes, haha!
 
Sagas partytrick!
 
Ställde såklart upp och tittade på Bamse med lillasyster! Även Bamse är i bild, det är bara att titta på min strumpa ;)
 
Sedan så åkte jag upp till min far och drack öl i min ensamhet (pappa och Adora var i Borlänge och åt mat med några) medan jag väntade på att Ämlipop skulle komma hem från Stockholm! Så jag spelade musik i vardagsrummet och dansade omkring med biljardkön as always när musiken spelas högt och ljudligt ur högtalarna! Sedan gick jag ner till farfar en stund (farmor befinner sig på Gran Canaria atm, lyckos!!) och pratade med honom medan jag väntade. Sedan begav jag mig mot Ämli's crib. Så vi satt och pratade lite, så kom hennes pojkvän, jag bjöd honom på lite öl, vi pratade lite mer. Sedan tittade vi typ på film, Ämli var så trött så hon ville bara sova, så jag gick och lade mig på min madrass. Sedan så gick Elias och lade sig hos Ämli också. Fyfan, dem har varit tillsammans så himla länge och dem är fortfarande lika gulliga som man är som nykär, jag har helt glömt av hur det är att ha någon på det där sättet. Men jag tror jag saknar tryggheten med det.. Menmen, vi skrattade massor och sen slocknade jag.
 
I lördags så vaknade jag och Ämli tidigt för att äta frukost eftersom hon skulle jobba och jag skulle skjutsa henne. Men vi satt i alla fall och tittade på en film som gick på tävän som hette Spaceballs., det var tydligen en parodi på Star Wars. Mer info om den här!
 
På kvällen sedan så åt vi tre-rätters hemma hos mor, tyvärr så har jag ingen bild på alla rätter men grymt gott var det! Förrätten var en toast med skagen, räkor, fiskrom och dylikt. Varmrätten var fläskfilé, hasselbackspotatis, bearnaise, vitlökssmör, persiljesmör och sallad. Efterrätten var en av mors sockerbomber, en marängtårta med grädde, vaniljsås, chokladsås och så hade vi banan och kiwi vid sidan om. Gott var det! Men man får ont i tänderna av allt socker. Senare så spelade vi Texas Hold'em. Vi spelade i ungefär en timme utan pengar som insats eftersom mamma höll på att söva Saga. Sedan så satsade vi allihopa 50 kr var, så det låg 250 kr i potten. Jag ledde ganska stort mot slutet med hänsyn till marker. Men dem vi spelade med, deras barn var trötta och ville hem så helt plötsligt så skulle vi köra "sista handen vinner", VAFAN ÄR DET FÖR SKIT?! Suttit där och kämpat ihop dem marker jag hade för att sedan bara ha 1/5 chans lämnat åt slumpen. Nej, inte OK enligt mig. Inte när det gäller pengar. Men jaja. Sedan så kom Petunia förbi och jag åkte med honom ut en sväng och så satt vi och pratade i bilen, med utsikt över Siljan, så vackert! Älskar den utsikten! Sedan så skjutsade han hem mig och jag gick och lade mig. 
Detta dracks det även flera av under spelkvällen!
 
Igår så åkte jag, mamma och lillasyster runt på "stan" och medan jag och Saga satt och väntade på mor i bilen så lärde jag henne något nytt!
Haha så söt!
 
Senare åkte jag upp till min far för att äta middag med honom och Adora. Pappa kan!
Vet inte vad det var för kött, men annars så är det rotlåda, smörsteka champinjoner (MUMS!), sallad och olika såser

Efter maten så satte vi oss inne vid TV'n och tittade på en film, det blev Journey to the Center of the Earth, tycker att den filmen är så härlig, den öppnar verkligen upp ett fantasiland! Efter det så blev det Farmen på TV4 Play och sedan sade vi godnatt.
 
Idag så har jag ätit frukost med far och Adora innan dem skulle iväg på ett ärende. Så jag har varit hos min mor den sista tiden som jag var hemma. Just nu sitter jag på tåget på väg till Arlanda, på väg hem till Luleå igen.. Jajaaaa... Känner inte att min mur är riktigt uppbyggd än men jag får väl jobba på det i min ensamhet antar jag. 
I'm a strong, independent woman, biatch! Haha 
 
 
And I'm out!
 

RSS 2.0