ÅÅH FYFAN I HELVETES JEFVLA SKIT!

Ja, gårdagen/natten gick ju jätte bra. Precis som rubriken säger! Nej usch, jag failade redan vid första spelaren som ville köpa in sig. Han skulle köpa in sig för 200 kr och jag tror min hjärna fuckade ur, för jag är säker på att jag gav honom 400 kr i marker. Jag räknade fel flertalet gånger, jag missade att en person hade satsat 100 när maxinsatsen är 70 så då blev det grinigheter över det också, jag plockade ihop korten en gång utan att ens ha lagt ut kort till mig själv och fick då lov att backa spelet, lamporna slocknade då och då för att folk stod och hängde på lampknappen och jag hade ingen liten lampa vid mitt bord så det var ju bara att vänta på att lamporna skulle börja lysa igen, när jag skulle köra sista handen så blev jag tjock (för er som inte vet, det betyder det att jag fick över 21 och då vinner alla vid bordet) och då var det en kille som hade satsat 70 på alla sina kort och dessutom splittat flera, han lär ju ha varit lycklig i alla fall, han gick hem med en vinst på åtminstone 400-500 kr+! Jag däremot, jag gick -6,8% ungefär. Patrik gick +30ish%. Man ska tydligen inte kunna gå back på en sådan storkväll, utan man ska gå plus massor. Vilket vi inte gjorde, vi ligger tydligen väldigt mycket back jämfört med föregående år rent generellt sätt. Så nu har Mr. Minus (Jesper, en till i BJ-laget) fått sig en fru, Mrs. Minus aka mig. Men jag och Patrik kom på att vi kommer få helt amazing barn! För att minus och minus blir plus!! WOOPWOOP!
Dricksen däremot var väl helt okej, 20 kr per arbetare. 
Det var en skitdålig kväll för mig i alla fall, så besviken på mig själv, det är tur att man är snygg i den begärda uniformen som gäller för BJ-laget! Har tyvärr ingen bild på det. 
Precis innan jag skulle gå hem så såg jag P***** som stod och höll på i ett skåp, så jag frågade honom hur det hade gått och så hade vi ett lite sådant där kyligt samtal, men jag pratade med honom i alla fall, fast jag inte ens brukar kunna titta på honom utan att blossa upp som en tomat. 
 
Juste! Ni fick ju aldrig en bild på slutresultatet av mitt slitande. TADAA!!
 
Så skönt att äntligen ha mer av sina egna möbler och grejer. 
Saker som jag absolut har saknat:
1. Min dubbelsäng!
2. Mina manga
3. Mina filmer (syns inte på bilden men det är en till rad med filmer bakom)
4. Min tävä
5. NES
 
De sakerna älskar jag nog mest!
Vi hade otroliga 12°C igår! 14,5°C idag, våren är på G, längtar! Börjar bli trött på den här dåliga vintern nu.
 
Men ja, nu ska jag väl försöka få något gjort under det resterande av dagen. Laborationsrapport i kemi och kontrollfrågor i fysik är målet! 
 
Pöss på er,
 

Kommentarer
Postat av: Dehlini Mussolini Tortelini

Schniggt dä blev!! :D undrade väl när man skulle få se resultatet av lyan :D

2014-03-14 @ 14:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0