Mina möbler och äckellabb!

Så igår morse så gick jag upp tidigt bara för att kunna äta hotellfrukost med min far och Adora. Så jefvla värt att gå upp tidigt för en sådan frukost!
 
Efter det så satte vi oss i pappas buss och drog oss mot Vänorts (där jag bor). Sedan var det bara att börja bära upp allting till lägenheten, jag bor ju på 3:e våningen. Har som tur är en hiss! Men den fick ju inte dubbelsängen plats i såklart, knappt så att man fick upp den trapporna för att det är så tight!
Jag ringde till Lindbäcks (företaget som äger lägenheterna) och undrade om dem kunde hämta den sängen som jag redan hade här. Svaret från kärringen som svara var: "Varför skulle vi vilja hämta din säng?" Lät så otroligt bitchigt när hon sa det så blev nästan förbannad. Men de kunde inte hämta den, för de har tydligen inget lagringsutrymme för den. Så den fick följa med min far hem till Dalarna!
Fakk Greta alltså! Tanten som svarade hette så, USCH! Biatch...!
Efter att vi hade fått in allting så skjutsade dem mig till skolan och sedan så åkte dem hem igen :(
Sedan flöt dagen på, hade laboration vid kl 13, vi var klara vid kl 15 men hade tydligen failat på en av föruppgifterna, så Fredrik fixade den på ca 5 min. Läraren kom förbi precis när han skulle skriva den slutgiltiga formeln och frågade om vi var klara, svaret var "Snart så!" och då gick läraren vidare till nästa grupp och nästa grupp och nästa grupp och vi fick sitta och vänta till kl 17 för att han stod så länge hos alla. Typ som att han hjälpte dem med hela laborationen. Sedan när han väl kom till oss så rättade han allt på mindre än 10 minuter. Nej, inte OK, jag tycker inte att man ska behöva sitta och vänta så länge när man är klar, 2 TIMMAR LIKSOM?! Jag fattade visserligen inte så mycket av vad vid gjorde, utan det var Fredrik och Tobias som gjorde allt. De är så smarta, jag fattar inte :o Måste vara så skönt att ha ett riktigt matematik-huvud.
Laboration i Fysik, Växelström
 
Sedan så stack vi allihopa till Old Brodies och åt fredagsmat och drack en bärtz tillsammans. Blev himla dyrt så nu ska jag försöka leva på 28 kr så länge jag kan utan att be mina föräldrar om pengar... Usch, känns inte bra :(
Efter det så stack jag hem och började packa upp kartonger och fixa i lägenheten. Drack lite.
 
Så kom Patrik (en kille som också är med i Blackjack-laget) och höll mig sällskap. Han försökte spela Super Mario bros. på mitt NES medan jag höll på att packa upp, han sög verkligen! Slutade med att han sov här. Inget mer än så! Inget snusk, inget pussande och inget kramande! Jag är inte intresserad av honom på det sättet, men det var skönt att inte sova ensam.
Jag är fortfarande totalt kär i en person som inte vill ha mig. Det är sant det dem säger. "You want what you can't have". Känner så igen mig i det helt plötsligt. Jag brukar få den jag vill ha när jag väl försöker, det händer typ aldrig, hittills har det bara gjort det en gång men ändå! Om sommaren ändå hade varit oändlig, vad lycklig jag skulle vara...
Vet inte riktigt hur jag ska tolka den här men den är säkert logisk!
 
Patrik stack nyss hem, så nu taggar vi jobb ikväll, yaay.. Ne, så himla otaggade är vi. Det är en storkväll dessutom! DJ-lagets största event, BEAT. Hade varit så kul att gå ut med grabbarna ikväll istället. Men jaja, det blir säkert bra. 
Bara bilden gör ju att man blir taggad!
 
I och med att det DJ-lagets event så vet man ju vem som kommer jobba.. Fakk..
Jaja, vi höres imorgon folks!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0