Socialt experiment!

Ja, gårdagen var ju rätt så okej ändå. Det är alltid kul att socialisera med massa folk. Det var en liten stuga, en etta eller vad man kallar det och vi var ca 35 personer som var där! Ohmagad! Det var tjafs, det var tårar, det var skratt och det var debatt och självklart, GANGNAM STYLE! Precis som på alla andra fäzter, aight? Aja, man överlevde iaf. Dem andra som var där hade festat sedan kl 14 typ (CRAZY!) och jag och Dehlin stack hem någonstans vid 3, för då kände vi att vi hade partat klart! 
 
Idag vaknade vi vid 10 och bestämde oss för att åka till Falun och göra vårat sociala experiment till psykologin. När vi var på väg till bussstationen (ca 10-15 min från mitt hus om man går vanligt) så kom vi bara utanför min väg, sedan sa jag att det är bara 10 minuter kvar. *stressad* Vi kanske borde ha tagit cykeln?. Sedan ser Dehlin att det kommer en buss efter den större vägen som åker ner mot station och så pekar hon på den och säger "Eller så åker vi buss?" Så hon hoppar över till andra sidan vägen och vinkar till den och han stannar och släpper på oss! xD
Väldigt bra initiativ taget av Dehlin!
 
Dagens brunch! Hamburgaretallrik från barnmenyn!
 
 
Men iaf, vårat experiment. Jag filmade från secret hideouts medan Dehlin gick med papper och kollegieblock i händerna, snubblade, tappade allt (bland massor av folk oftast) och sedan skulle vi se hur många som stanna och hjälpte till, det visade sig att när hon tappade bland massa folk så hjälpte folk inte så gärna utan dem stod och glodde hur länge som helst för att sedan gå vidare. Jag antar att dem flesta tänkte, någon annan kommer hjälpa henne, så jag behöver inte. Men när man tappar bland väldigt få folk så är dem mer hjälpsamma.
Det var ett väldigt kul experiment iaf!
 
Godnatt människor! 
Sleep tight, don't let the bed bugs bite
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0